Pályázati lehetőség a Nemzeti Exportvédelmi Program (NEP) kapcsán

Meghirdetésre került a mintegy 25 milliárd forintos összköltségvetésű Nemzeti Exportvédelmi Program mindkét komponense a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség honlapján.

A Nemzeti Exportvédelmi Program 1. pályázati felhívása, a Külpiacrajutási Támogatás mintegy 2 milliárd forintos keretösszeggel a magyarországi székhellyel és jogi személyiséggel bíró, legalább egy lezárt üzleti évvel, valamint exportbevétellel rendelkező mikro-, kis-, közepes- és nagyvállalatok külpiacra lépését kívánja elősegíteni.
Pályázatok benyújtása 2020. augusztus 3-ától lehetséges, amely előzetes regisztrációhoz kötött.  
A Külpiacrajutási Támogatással kapcsolatban felmerülő kérdés esetén kérjük, forduljon bizalommal a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséghez a következő e-mail címen: exp2020@hepa.hu 

A Nemzeti Exportvédelmi Program 2. pályázati felhívása, a Külpiaci Növekedési Támogatás keretében közel 23 milliárd forintos keretösszeggel a kis-, közép- és nagyvállalatok által külföldön megvalósításra kerülő termelő beruházásokhoz igényélhető forrás.
Pályázatok benyújtása augusztus 24-étől csak azok számára lehetséges, akik előzetesen regisztrálnak az online rendszerben.
Külpiaci Növekedési Támogatással kapcsolatos kérdés esetén kérjük, keresse a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökséget a következő e-mail címen: ntp2020@hepa.hu 

További részletek a HEPA honlapján érhetők el: https://hepa.hu/palyazatok/Nemzeti-Exportvedelmi-Program

Sikeres pályázást kívánunk!