MENTA 2021 – Az üzlet forráskódja

Az elmúlt bő egy év megmutatta, hogy a digitalizáció és a technológia erősebb, mint valaha – így az erre épülő piac és iparágak olyan utat járhatnak be, amilyet az elmúlt években talán egyszer sem. A várhatóan újra felfutó, megerősödő piaci folyamatok és maga a digitális gazdaság azonban nem mindegy, hogy milyen irányban, erővel és döntések mentén fejlődik, ezért a MENTA szereplői, előadói ebben fognak útmutatást, segítséget adni.

Időpont: 2021.09.23 - 09.24
Helyszín: Sárvár, Spirit Hotel

A rendezvény olyan kérdésekre igyekszik választ adni, mint Mi és mennyire változott meg a digitális gazdaságban? Melyek azok a legfontosabb trendek és folyamatok, amelyek meghatározóak lesznek az iparág számára a következő években? Milyen források állnak/fognak rendelkezésre állni az üzletfejlesztéshez? Mit és hogy változtathat meg a digitális jegybank pénz? A megváltozott üzleti és technológiai környezet milyen döntéseket és stratégiát követel meg a vezetőktől? Hogyan lehet gyorsan, hatékonyan alkalmazkodni? Merre tart és hová juthat a hazai e-kereskedelem?

A részletes program ITT található. 

A kamarai tagok számára 15% kedvezmény biztosított, amelyet a MENTAIVSZPRTNR80 kuponkód megadásával tudnak igénybe venni. 

További részletek és a regisztráció EZEN A LINKEN érhető el.