Magyar-Román Üzleti Fórum 2021 - online esemény

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. kolozsvári irodája,  Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint Kolozsvár Polgármesteri Hivatala, immár 9. alkalommal szervezi meg a Magyar-Román Üzleti Fórumot, amelynek idei témája a hulladékkezelés- és mentesítés lesz.
 
Napjaink egyik legnagyobb megoldatlan problémája a hulladékgazdálkodás, az országoknak fenntarthatóvá kell tenniük a gazdaságaikat és fel kell zárkózniuk az európai zöld megállapodásban megfogalmazottakhoz, ezért az idei Fórumunk fókuszába is ezt a kiemelt jelentőségű témát állítottuk.
 
A magyar-román viszonylatban is számos jó gyakorlat – pl. a Bihar megyében nemrég elhelyezett folyami hulladékmentesítő rendszer – és együttműködési lehetőség rejlik a hulladékgazdálkodásban, ezért az idei rendezvény célja – a magyar és a román tapasztalatok bemutatása mellett –, közös megoldások és partnerségek beazonosítása.
 
A szakmai előadásokat követően – a B2match platformon keresztüli előzetes foglalások alapján - konkrét üzleti tárgyalásokra (B2B) kerül sor.
 
Az üzleti tárgyalások nem épülnek kizárólagosan a rendezvény tematikájára, ezért minden olyan vállalat jelentkezését várják, amely Magyarország vagy Románia piacán szeretne megjelenni, illetve a platformon a regisztrált vállalatok által kínált termékekkel, szolgáltatásokkal szeretné bővíteni portfólióját.
 
A rendezvény idén – a járványhelyzetre való tekintettel, ugyanakkor a zöld átállás jegyében is – papírmentes, online formában kerül megrendezésre.
 

A szakmai előadások időpontja:

2021. november 18. (csütörtök) 14:00 óra (UTC+02:00)

B2B tárgyalások:

2021. november 18. 17:00 – 20:00
2021. november 19. 09:00 – 13:00

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő:

2021. november 16., a következő weboldalon: https://hurobusinessforum.b2match.io/signup

Üzleti tárgyalásai könnyebb megszervezésének, nyomon követésének érdekében a B2Match platform applikáció formájában is elérhető és letölthető a Google Play-en és az AppStore-ban.
 

Meghívó