Magyar-Román Üzleti Fórum

A Magyar-Román Gazdasági Együttműködési Kormányközi Vegyes Bizottság soron következő ülése Budapesten, 2020. november 9-10. között kerül megrendezésre. Az esemény társelnökei Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Virgil-Daniel Popescu gazdasági, energiaügyi és üzleti környezetért felelős miniszter. A rendezvény keretében a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. B2B tárgyalásokkal egybekötött üzleti fórumot szervez, melynek célja a magyar és a román cégek közti együttműködések dinamizálása, a partnerkapcsolatok számának növelése.

 

Rendezvény időpontja: 2020. november 9.

 

Rendezvény helyszíne: Budapest Marriott Hotel (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

 

Az üzleti fórum magyar, illetve román nyelven, a B2B tárgyalások pedig angolul zajlanak.

Részvételi szándékát kérjük, hogy a csatolt meghívóban található on-line regisztrációs űrlap kitöltésével legyen szíves jelezni, legkésőbb 2020. november 3. (kedd) 15:00 óráig. (Meghosszabbított jelentkezési határidő.)

 

Az esemény további részleteiről (helyszín, pontos időpont, program, román céglista) a regisztrációt követően tájékoztatjuk partnereinket. Amennyiben további kérdés merülne fel a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba a szervezőkkel a butta.katalin@hepa.hu e-mail címen, vagy a +36-1/810-1600 telefonszámon.

 

A program- és a helyszínváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!