Knowledge To Money Club

Ez lesz a CE-Connector Hálózat idei legnagyobb eseménye 2020. november 24-25-én, mely bemutatja hogyan lehetséges a régióban növekedni induló vállalkozásoknak üzleti angyalok segítségével. 

A hálózat minden segítséget megad a startupoknak, hogy eredményesek legyenek Közép-Európában. Feladata összekötni a startupokat befektetőkkel és olyan üzleti angyalokkal, akik megfelelő iparági háttérrel és kapcsolatrendszerrel bírnak a régióban továbbá hozzásegítve őket, hogy igénybe tudják venni a régiós állami támogatásokat is. A jelentkezők részesei lehetnek üzleti angyalok beszélgetésének, miként értékelik a korai fázisú befektetések elmúlt 30 évben szerzett tapasztalatait, továbbá miként látják ezen befektetői szegmens szerepét a jövőben.

A konferencia programja 24-én és 25-én délelőtt angolul zajlik, míg 24-én délután, a szokásos Knowledge To Money Clubnap magyarul kerül megtartásra.

A rendezvényen való részvétel DÍJMENTES, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük, hogy az esemény honlapján található űrlap kitöltésével jelezze  2020. november 23. 18.00-ig! Kérdéseivel keresse Dervalics Ákost a +36 30 378 4396 vagy Weiner Jánost a +36 70 434 5020 telefonszámon!