Interaktív találkozót tartott a Humán Klub

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara magas szintű programokkal várja a vállalkozókat, cégvezetőket, HR-eseket. Klubjaink mindig tanulságos témákkal foglalkoznak. Így történt ez április 27-én, a Humán Klub rendezvényén is, amikor "Gondolkodás indító" interaktív találkozóra invitálták az érdeklődőket.

"Tapasztalatból mondom! Gondolkodjunk együtt céged jövőjéről és a saját elakadásodról"- vallja Bagdiné Fodor Erika előadónk, szakértőnk, aki trénerként több éves vezetői pályafutása során szerzett tapasztalata mentén közelítette meg a találkozó témáját. Előzetesen választani lehetett a felkínált lehetőségek közül, így került a fókuszba: a Hatalom nélküli befolyásolás, melyet a Human Digital Group senior tanácsadójával, Horváth Gáborral közösen prezentáltak. Szakértőink gondosan felkészültek és átfogó képet adtak továbbgondolásra. Ami a mindennapokban természetes, azt csak akkor vesszük észre, ha vagy már nincs, vagy valaki felhívja rá a figyelmünket.

A résztvevők ezen az úton mentek közösen a minden gondolatot megmozgató délutánon. Őszinte és tudatos beszélgetéseket folytattak a vendégek és az előadók. A kérésnek megfelelően a sorozat szeptember 14-én folytatódik. Az akkori a tematikát még a legutóbbi alkalom résztvevői választják ki.

Részletesebb tájékoztatás kamaránk honlapján olvasható. Várunk minden tanulni vágyó, vagy leendő vállalkozót a CSMKIK Klubjainak programjain!