Go Global Go Virtual – Fókuszban a V4 országok

A Horvát Gazdasági Kamara Go Global Go Virtual néven hozott létre egy virtuális üzleti találkozók megszervezésére is alkalmas online felületet, amelyre magyar cégek is regisztrálhatnak a következő linken: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/signup.

A regisztrált profilok 2020. október 14-ig lesznek aktívak. Az online találkozó társszervezőjeként az Enterprise Europe Network hálózat is részt vesz.

A regisztráció és az online B2B-találkozók szervezésének módjáról az alábbi oldalon található további információ: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/page-2941.

Az adatbázis folyamatosan bővül, jelenleg számos horvát, valamint néhány cseh, lengyel és osztrák cég profilja érhető el.

Bár a regisztrációt követően a platform bármikor használható lesz online üzleti találkozók lebonyolítására október 14-ig, a Horvát Gazdasági Kamara 2020. október 9-én 10 órakor Horvátországot és a V4 országokat állítja fókuszába, vagyis ezen a napon az érintett országok kamarai képviselőinek köszöntői, illetve az adott ország gazdaságát bemutató prezentációk lesznek megtekinthetők a következő linken: https://croatia-online-b2bmeetings.hgk.hr/page-1521, illetve lehetőség lesz online tárgyalások lebonyolítására is.

További kérdések esetén javasoljuk, hogy forduljanak a horvát kamara munkatársaihoz az alábbi elérhetőségeken: Ms Ana Karlić, onlineb2b@hgk.hr, akarlic@hgk.hr.