Gazdasági, Mezőgazdasági és Idegenforgalmi Vásár - Bosanski Brod

Idén immár 9. alkalommal rendezik meg Bosznia-Hercegovinában (Bosanski Brod, Szerb Köztársaság) a Gazdasági, Mezőgazdasági és Idegenforgalmi Vásárt szeptember 2-3. között.
A vásáron lehetőség nyílik a gazdasági kamarák együttműködésének továbbfejlesztésére, valamint a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara által képviselt kamarai tagok bemutatkozására, piacbővítésére.

Időpont: 2022. szeptember 2-3.
Helyszín: Bosanski Brod (Boszniai Szerb Köztársaság)

A Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara fontosnak tartja, hogy tagjai értesüljenek és megismerjék a boszniai gazdasági lehetőségeket, és a saját gazdasági profiljuk, tevékenységük bemutatásával újabb piaci lehetőségek nyíljanak meg számukra.

E célok elérése érdekében lehetőséget biztosítanak, hogy együttműködési igényük bővítéséhez cégük profiljáról katalógust illetve tevékenységük bemutatását tartalmazó anyagot, - a kapcsolat felvételhez elérhetőséget is feltüntetve – juttassanak el a Kamarának 2022. augusztus 31-ig, amelyet a Kamarai munkatársak részvételével elvisznek a kiállítás helyszínére, és ezáltal a kapcsolat felvételére lehetőség nyílik.

A bemutatkozási anyagokat a mszkik@mszkik.hu e-mail címre várják.