GastroPan kiállítás 2022

2022. április 3-5-én kerül megrendezésre a GASTROPAN 2022 Nemzetközi Cukrászati-és Sütőipari Szakkiállítás Romániában.

A GastroPan a legfontosabb hazai és nemzetközi téren is elismert szakmai kiálltás, ahol felsorakoznak a pékségekben használandó berendezések, nyersanyagok, megoldások és technológiák, de nem maradhat el a cukrász-, fagylalt-, csokoládé-, kávé- és vendéglátóipar sem.

A CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a kiállítás kísérő eseményeként B2B workshopot szervez, mely alkalmával a kiállítóként megjelenő vállalkozások számára lehetőség nyílik további üzleti kapcsolatok megalapozására. Az idei évben is beltéri, reprezentatív, egységes arculattal ellátott magyar standdal kerül sor a megjelenésre a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. koordinálásában. 

A kiállítás időpontja: 2022.04.03. - 04.05.

A kiállítás helyszíne: Lux Divina, Brassó

A kiállítással kapcsolatos részletes információkat a mellékelt meghívó tartalmazza.

Részvételi szándékukat a nemeth.melinda@ced.hu e-mail címen - legkésőbb 2022.02.15-ig - jelezni szíveskedjenek a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével.

A kiállítói helyek korlátozott számára való tekintettel a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. a jelentkezési lapok visszaérkezése után szakmai elbírálás alapján, valamint a beérkezések sorrendjében, továbbá a jelentkező vállalkozások tevékenységi köre, a bemutatni kívánt termékek, szolgáltatások alapján dönt az eseményen részvételre jogosultakról, melyről írásban értesíti a partnereket.

A jelenleg érvényes szabályozások értelmében lehetséges a karantén kötelezettség mentes beutazás Romániába, melynek feltételeiről részletes információt a Konzuli Szolgálat honlapján találnak. Felhívjuk szíves figyelmüket továbbá, hogy a kiállítás a rendezvény idején hatályos szabályozások betartása mellett lesz látogatható, melyről az esemény előtt részletes tájékoztatást küld Önöknek a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.