Elindult a Vállalkozz Fenntarthatóan! program

Elindult a Vállalkozz Fenntarthatóan! program, melyet a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Országos Vállalkozói Mentorprogram keretében a már két sikeres alprogramot követően, júniusban indít.

 

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét a Mentorprogram kkv-k és e.v.-k számára új lehetőségére, a Fenntarthatósági Vállalkozói Szemléletformálás térítésmentes mentorálási programra, amely a Dél-Alföldi régió három megyéjében is elérhető már. Kiváló szaktanácsadók, mentorok és egyéb szakemberek vesznek benne részt, a mentoráltak számára nem lesz megerőltető és ugyanakkor, hasznos lesz. Régiónkban a mentorálás felelősségteljes feladatát az alábbi cégek vállalták el:

  • Linamar Hungary Zrt.
  • Gallicoop Zrt.
  • SolvElectric Technologies Kft.
  • Poly-Pack Kiskunhalas Kft.

 

További mentorok jelentkezése pedig folyamatban van. A mentorálás végeztével letölthetővé válik a program sikeres részvételéről szóló igazolás a Mentorsys rendszerben.

 

Nagy örömömünkre szolgál, ha Önök és akár partnereik is jelentkeznek, azaz regisztrálnak a részvételre. Néhány perc alatt elvégezhető a jelentkezés a Vállalkozz fenntarthatóan! mentorprogramba a mentorsys-rendszerben ( https://mentorsys.vallalkozztudatosan.hu/#/login). A mentorálás júniusban fog indulni, és folyamatosan lehet jelentkezni. A program elvégzése több előnnyel jár. A résztvevők a projekt sikeres elvégzésével plusz pontokat szerezhetnek a GINOP-1.2.8., a VEKOP-1.2.6. és több GINOP Plusz pályázaton, és egy rugalmas, vállalkozóbarát program segítségével megtudhatják hogyan lehet a jövőben megfelelni a fenntarthatósági elvárásoknak. 

Kérdés esetén forduljon bizalommal a Mentorprogram regionális koordinátorához:

Szabó Géza

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.

H-6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Tel.: +36 (20) 285-6288, +36 (20) 374-0155

E-mail: szabo.geza@mkik.hu

Honlap: www.vallalkozztudatosan.hu