Electronica kiállítás - közösségi standdal - 2022. München

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség közösségi magyar standdal részt vesz a 2022. évi Electronica szakkiállításon, amely előreláthatólag 2022.11.15-11.18. között kerül megrendezésre Münchenben.

A kétévente megrendezésre kerülő müncheni Electronica kiállítás a világ vezető elektronikai eseménye, így ez az egész iparág nemzetközi találkozóhelye. A kiállítás fő területei többek között: elektronikai gyártási szolgáltatás, elektronikai komponensek, teszt- és mérőberendezések, szenzorok, autóipari alkalmazások.
Tekintettel arra, hogy Magyarország vezető szerepet tölt be Kelet-közép Európában az elektronikai gyártás tekintetében, különösen fontosnak tartjuk közös magyar stand szervezésével bemutatkozási lehetőséget biztosítani hazai gyártó és fejlesztő vállalkozások részére. Az Electronicán 2010 óta van közös magyar stand. Az előző, 2018-ban megrendezett eseményen összesen 3124 kiállító 53 országból 143.000 m2-en mutatta be termékeit több, mint 81 000 látogatónak, akik több mint 100 országból érkeztek.

Ezúton szeretnénk meghívni Önt kiállítónak a HEPA szervezésében megvalósuló magyar közösségi standra. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a kiállítói helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így a jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk befogadni. A részvételi feltételeket és a regisztrációs lapot a következő linkeken érhetik el. 

 

Kérjük, amennyiben cégük részt kíván venni kiállítóként az Electronica 2022 szakkiállítás magyar nemzeti standján, szíveskedjenek a csatolt regisztrációs lapot 2022. május 25-ig kitölteni, cégszerűen aláírva elektronikus úton visszaküldeni a kiallitas@hepa.hu e-mail címre. Az ÁSZF-et és adatvédelmi tájékoztatót a megnevezésre kattintva érheti el.