Megkezdődtek a kamarai gyakorlati oktatói képzések

Február elején megkezdődtek a kamarai gyakorlati oktatói képzések a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A kamarai gyakorlati oktatói képzés 50 órás, azaz 6 nap alatt teljesíthető intenzív formában.

Az elméleti 25 óra során a gyakorlat lefolytatásához szükséges praktikus tudásra is szert tesznek a képzésben részt vevők. Ez a rész pedagógiai, szociálpszichológiai, kommunikációs és a gyakorlati képzéssel kapcsolatos dokumentációs ismeretekre terjed ki. A képzés első felét egy online vizsga zárja.

A képzés másik felében, a 25 óra, tréning jellegű foglalkozások keretében életszerű szituációs gyakorlatok keretében szereznek az oktatók tapasztalatot a képzésben részt vevő fiatalokkal kapcsolatos konfliktuskezelés területén.

Képzéseinkre folyamatosan várjuk a jelentkezőket, a következő tanfolyam tervezett időpontja: április vége. A képzés támogatott, melybe 20%-os önerő, azaz bruttó 22 860 Ft befizetésével tudnak bekapcsolódni a jelentkezők. A jelentkezéshez szükséges az 5 éves szakmai gyakorlat igazolása, a szakmai végzettséget igazoló dokumentum/ok másolata és az eredetiben kitöltött jelentkezési lap.

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény. Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000429.

További információ Dankó Viktóriánál kérhető a 62/549-394-es és a 30/455-1494-es számon, vagy emailben a felnottkepzes@csmkik.hu