Country Ride Kecskemét

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) júniusban elindított Country Ride vidéki rendezvénysorozatának következő állomása november 23-án Kecskeméten kerül megrendezésre Lantos Csaba, energiaügyi miniszter nyitóelőadásával.

A rendezvény fókusztémája az aktuális energetikai kihívások, az energiahatékonyság legfrissebb trendjei és a megtakarítási lehetőségek.
Az előadók és szakértők az alábbi témaköröket járják majd körbe:
• Fenntarthatóság - Energiahatékonyság
• Hogyan tehetjük fenntarthatóvá kis- és középvállalatainkat - a KKV-kat érintő ESG követelmények legfontosabb kérdései
• Milyen programokra és támogatásokra számíthatnak a vállalkozások az energiahatékonyság és a hatékonyabb működés területén

A miniszteri nyitóelőadás mellett számos szakértő és releváns szervezet hozza még el a legfontosabb tudnivalókat az ESG-re való felkészülés terén

Időpont: 2023. november 23. (csütörtök) 12:15 - 15:00
Helyszín: Brill Kft. - VW márkakereskedés (Kecskemét, Halasi út 32.)

A kecskeméti rendezvényre elsősorban Bács-Kiskun, Békés és Csongrád-Csanád vármegyék közép- és nagyvállalati vezetőit, illetve azon vállalatokat várják, akiknek a régióban érdekeltsége van.

Részletes program, regisztráció és jegyvásárlás ide kattintva elérhető. 

A JVSZ fontos törekvése a vidéki telephellyel rendelkező vállalatok aktív bevonása, ezért egy több alkalmas “Country Ride” eseménysorozatot szerveznek, régiós nagyvárosokban, a programot az adott régió számára releváns témák köré építve. Ezeken az eseményeken szeretnének lehetőséget adni a vidéki kis-, közép- és nagyvállalatok számára, hogy beleláthassanak és bekapcsolódhassanak szakmai és érdekképviseleti tevékenységükbe.

Minden eseményen miniszteri szintű jelenlétet, és a térség számára aktuális témát érintő előadásokat, illetve beszélgetéseket szerveznek. A szervezet legfontosabb üzeneteit adják át a meghívott vendégek számára. Az alkalmakon részt vesz a JVSZ adott régiós nagykövete és az ügyvezetés mellett a Szövetség 25 fős felsővezetőkből álló elnökségének több tagja is. 

A hazai és külföldi kis-, közép- és nagyvállalatokat tömörítő Joint Venture Szövetség közel 4 évtizede segíti tagvállalatainak magyarországi működését. A Szövetség kiemelt feladata, hogy támogassa tagvállalatai gazdasági életben betöltött fontos szerepét, és aktív érdekképviseleti tevékenységet lásson el szoros együttműködésben a mindenkori kormányzattal.

A JVSZ az évek során sikeresen alkalmazkodott a megváltozott környezet kihívásaihoz, napjainkra Magyarország egyik legrelevánsabb üzleti szövetségévé, a mindenkori gazdaságpolitikai döntéshozás fontos tanácsadói és véleményezési partnerévé vált.