Széchenyi Lízing GO! konstrukció tájékoztató nap

Rendezvényünkön olyan KKV vezetőket vártuk, akik élni kívánnak az újraindítást segítő, kamaránkban is elérhető, Széchenyi Lízing GO! konstrukció által nyújtott lehetőségekkel. A rendezvényen közel 60 fő vett részt.


A Széchenyi Kártya Hitel Programban kifejezetten a Covid-19 járvány miatti gazdasági nehézségek kezelésére, a gazdaság újraindítása érdekében vezettek be új hitelkonstrukciókat. A kiemelt mértékű állami támogatással elérhető lehetőségek célja, hogy a mikro-, kis-, és középvállalatok a kedvezményes feltételek, illetve a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen jussanak elérhető forráshoz.
Az új konstrukció, a maximum 10 éves futamidő végéig fix nettó 0,5%-os kamattal vehető igénybe, például új vagy használt személyautóra, haszongépjárműre, egyéb gépre, berendezésre.

A rendezvényen résztvevők a meghívott előadók segítségével megismerhették a lízing konstrukció által nyújtott lehetőségeket, igénylési feltételeit és folyamatát. A rendezvényt kamaránk titkára, Dr. Tráserné Oláh Zsuzsanna nyitotta meg, majd a Magyar Lízingszövetség három előadója, Borbély Zoltán, Csontos Éva és Dr. Pálvölgyi Andrea beszélt a lízingről általában. Az országban elsőként megyénkben került megrendezésre ilyen forrásszerzési témában tájékoztató nap, melyet a Lízingszövetség képviselői példaértékűnek tartanak. Utánuk Horváth-Triznyai Ágnes, kamaránk gazdasági munkatársa mutatta be a Széchenyi Lízing GO! konstrukció részleteit.


A Széchenyi Lízing GO! keretében minimum 1 millió, maximum 1 milliárd forintig finanszírozható egy vállalkozás, kapcsolt vállalkozásaival együtt. A konstrukció kezdő vállalkozások számára is elérhető.
A rendezvényt követen kamaránk lehetőséget nyújtott a vállalkozások, az autószalonok, a haszongépjármű kereskedők, illetve a mezőgazdasági gépkereskedők kapcsolatépítésre is

Galéria