EXPO 2022 BAČKA TOPOLA - TOPOLYA

Immáron tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Topolyán a mezőgazdasági és gazdasági kiállítás a topolyai Piac Közvállalat nagy csarnokában és annak környékén. Az EXPO 2022, Bačka Topola-Topolya kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy egy helyen nagy számú üzletember találkozhasson, ötleteiket és tapasztalataikat megosszák egymással, valamint új üzleti kapcsolatokat építsenek.

A több éves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezvény jelentőségét. Kiállítóként mezőgazdasági termelőket, valamint fém- illetve műanyag termékeket gyártó, famegmunkáló, vegyiparral, IT felszereléssel, építészettel, bőr-, textil- feldolgozó iparral, gépészettel, idegenforgalommal és vendéglátással foglalkozó vállalkozásokat várunk. Célunk, hogy a hagyománnyal rendelkező rendezvényünk alkalmat nyújtson a termelőknek, gyártóknak, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat a szélesebb fogyasztói rétegnek.

A csarnokban lévő zárt kiállítótér területe 400 m². A szervező osztja fel és határozza meg a kiállítók helyét, a kiállítók igénye szerint biztosítva a kiállítótér méreteit. Szükség szerint villanyáram biztosítása is megoldható. Az egyéb igények további megbeszélés tárgyát képezik.

A kiállítók bekerített kültéren is kiállíthatnak (a topolyai Piac Közvállalat parkolójában) megbeszélés szerint, a kiállító igényeihez alkalmazkodva.  

A csarnok és a külső kiállítótér éjszaka zárt, bekerített és megvilágított. A rendezvény ideje alatt az őrzésről hivatásos őrző – védő szolgálat gondoskodik.

A látogatóknak a belépés a kiállítás területére ingyenes.

A kiállítótér elfoglalása és a termékek elhelyezése 2022. 09. 8. (csütörtök) 12:00 órakor kezdődik, míg azok kiürítése a kiállítás befejezése után 2022. 09. 11. (vasárnap) 14:00 órai kezdettel történik.

A kiállítók részt vehetnek más kísérő rendezvényeken is a szervezőkkel történő egyeztetés alapján. A szervezők a kiállítás ideje alatt a kiállítóknak és a látogatóknak érdekes programokat kínálnak, melyeket a kiállítás előzetes műsorában láthatnak.

SZERVEZŐ:

Topolyai Termelők Egyesülete

TÁRSSZERVEZŐK:

Művelődési Ház, Topolya

Topolya Község Vállalkozóinak Általános Egyesülete,

Gazdakör, Topolya

Topolya Község Idegenforgalmi Szervezete,

Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége

V – Land Kft., Palics

TÁMOGATÓK:

Topolya Község Önkormányzata

Helyi Közösség Topolya

Komgrad KV, Topolya

CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Capriolo Kft.

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

 

Kapcsolat:

Iroda: Topolya, Fő utca 12. Információk munkanapokon: 8-tól 14 óráig

mob: +381 63 10 77 640

Tel./fax: +381 24 712 403

E-mail: topolaexpo@gmail.com

Wеb: www.topolaexpo.com