Visszatérés Tótágasból?! - 5. Vállalkozói Nap

Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője, és két televíziós cápa Moldován András, a Jack’s Burger étteremlánc és Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa is előadóink között szerepel november 4-én, az idén már ötödik alkalommal megszervezett Vállalkozói Napon. A Visszatérés Tótágasból?! című tudásátadást és kapcsolatépítést célzó rendezvényünkön arra keressük a választ, hogy a másfél éve felforgatott világunk visszatér-e, és hogyan a „megszokott kerékvágásba”.  A program vendégei ezúttal a megváltozott körülmények munkaszervezetre gyakorolt hatását járják körbe, olyan kulcsszavakkal, mint csapatmunka, kiégés, vezetői felelősség, sikerélmény.

Előadóink lesznek ezen a napon Füredi Júlia, szervezetpszichológus, HR szakember, és Moldován András, Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.

A kerekasztal moderátora Seres Erika, HR szakember, coach, aki Czimbalmos Leventével, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Programjának szakmai vezetőjével, Márkusné Laczi Bettina, Komplex Assistant Kft. ügyvezetőjével, Knezevics Viktorral, a 3rdGEN Zrt, Creativ IT Egyesület elnökével, és Katkó Krisztinával, az Alkimista Kulináris Műhely séfjével, tulajdonosával beszélget.

Az idei Jam Session kérdéseire Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa és Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője válaszol.

Időpont: 2021. november 4. 9 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A jelentkezéseket EZEN A LINKEN várjuk. 

Részvételi díjak:
Önkéntes kamarai tag - Részvételi díj: 3.500 Ft/fő + áfa
Egyéb résztvevő - Részvételi díj: 5.000 Ft/fő + áfa

A részvételi díj rendezése az esemény napján, a helyszínen, a pénztárba befizetve, illetve a regisztrációnál átadott számla alapján, átutalással lehetséges. 

A rendezvényen való részvétel a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges!

Program

9:00 - 9:10      Köszöntők

Palotás Sándor, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi alelnöke, a Déli-Farm Kft. ügyvezetője
Tóth Gábor, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási alelnöke, a PC Trade Systems Kft. ügyvezetője

9:10 - 9:40      Füredi Júlia, szervezetpszichológus, HR szakember

Az emberek tragédiája
A pandémia olyan új kihívások elé állította a kis-közép-és nagyvállalkozásokat egyaránt, amelyekre folyamatosan keressük a megoldást. Szemezgessünk a legfontosabb kérdésekből: Miért fontos, hogy többé ne erőforrásként tekintsünk a kollégáinkra? Hogyan tudok képernyőn keresztül vezetni? És mi a titka annak, hogy visszajöjjenek az irodába? Kell-e, hogy visszajöjjenek? Honnan tudom, hogy milyen hatással volt az elmúlt két év a szervezeti kultúránkra? És miért fontos ezzel tisztában lennem? Megannyi égető, izgalmas kérdés, de a legfontosabb mind közül, hogy hol van ebben az egészben az EMBER?

9.40 - 10.10    Moldován András, Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa

Boldogság mint hatékony cég kultúra
Hogyan és miért lehet egy érzelmi állapot egy cég működésének alappillére? Milyen elvek határozzák meg viselkedésünket munkavállalóként/munkaadóként? Hogyan értelmezzük Frederick Herzberg kéttényezős motivációs elméletét? Miként és milyen eszközökkel igazodjunk a változásokhoz? Ezekre a kérdésekre fogok választ adni az V. Vállalkozói Nap konferenciáján 2021. november 4-én, és elmondom azt az öt szabályt, amelynek betartásával kialakíthatjuk azt a hatékony cégkultúrát, ami alapvetően a boldogságból ered.


10:10 - 10:40  Networking szünet

10:40 - 11:40  Kerekasztal

Moderátor:
Seres Erika, HR szakember, coach
Résztvevők:
Czimbalmos Levente, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Program szakmai vezető
Katkó Krisztina, Alkimista Kulináris Műhely séf, tulajdonos 
Knezevics Viktor, 3rdGEN Zrt, Creativ_IT Egyesület elnöke
Márkusné Laczi Bettina, Komplex Assistant Kft. ügyvezetője

11:40 - 12:20  Networking szünet + ebédszünet

12:20 - 13:10  JAM Session

Moderátor:
Palotás Sándor, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi alelnöke, a Déli-Farm Kft. ügyvezetője
Résztvevők:
Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa
Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője

Kérdés esetén keressen minket a kkv7@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.

TÁMOGATÓ: