2024.05.31.

XV. Nemzetközi Építésügyi Konferencia

A Csongrád-Csanád Vármegyei Mérnöki Kamara a Csongrád-Csanád Vármegyei Építész Kamarával, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamarával, az Enterprise Europe Network Dél-alföldi Regionális Irodájával és a Dél-Alföldi Urbanisztikai Egyesülettel együttműködve 2024. május 31-én rendezi meg a XV. Nemzetközi Építésügyi Konferenciát. Az idén az esemény témája a "Digitalizáció, BIM és mesterséges intelligencia az építőiparban és a mérnöki munkában"

A konferencia célja, hogy bemutatásra kerüljön, hogyan állítható az építőipar és a mérnöki munka szolgálatába a digitalizáció, a BIM és a mesterséges intelligencia. Ezekkel milyen módon érhetünk el hatékonyságot, optimalizációt, a munkafolyamatok leegyszerűsítését, hibák kiküszöbölését, költségcsökkentést, árbevétel növelést a tervezés, a kivitelezés, az üzemeltetés során. Arra is választ kaphatnak az érdeklődök, milyen előnyei, hátrányai, veszélyei vannak a mesterséges intelligenciának.

A tervezett program ITT olvasható. 

Jelentkezési feltételek és regiszráció:
Kérjük a jelentkezésnél figyelemmel lenni, hogy melyik szervezet tagjaként kíván beregisztrálni.

A konferencia programját a Magyar Mérnöki Kamara kötelező szakmai továbbképzésként akkreditálta. A Csongrád-Csanád Vármegyei Mérnöki Kamara részéről a konferencián történő részvétellel a magas- és mélyépítési, vízgazdálkodási és vízépítési, épületgépészeti, tartószerkezeti, akusztikai szakterületen jogosultsággal rendelkező szakmagyakorlók a 2024. évi szakmai továbbképzési kötelezettségüket teljesíthetik.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Mérnöki Kamaránál nyilvántartottak számára a részvételi díj: bruttó 16.000 Ft /fő.
Csongrád-Csanád Vármegyei Építész Kamara résztvevői számára az esemény ingyenes.
Dél-Alföldi Urbanisztikai Egyesület (Nem Építész Kamara tag) résztvevői számára a részvételi díj az egyesülettel való megegyezés alapján kerül meghatározásra.
A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara hátralékkal nem rendelkező önkéntes tagjai számára a részvételi díj 7.000 Ft/fő+Áfa, egyéb vállalkozásoknak 12.000 Ft/fő+Áfa.

Regisztráció IDE kattintva. 

 

 

Az Enterprise Europe Network keretében a „Hungarian Consortium for Enterprises” c. projekt megvalósulását az Európai Bizottság és a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatja.

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.