2023.06.02.

XIV. Nemzetközi Építésügyi Konferencia

A Csongrád-Csanád Megyei Mérnöki Kamara, a Csongrád-Csanád Megyei Építész Kamara, a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Dél-alföldi Regionális Irodája és a Dél-Alföldi Urbanisztikai Egyesület immár tizennegyedik alkalommal szervez Szegeden Nemzetközi Építésügyi Konferenciát. Ebben az évben energiahatékonyság-energiagazdálkodás, gazdaságfejlesztés és fenntarthatóság témakörben.

Időpont: 2023. június 2. (péntek)
Helyszín: CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.), II. emeleti konferenciaterem


A konferencia tervezett programját ide kattintva olvashatja. 

Jelentkezési feltételek és regiszrációs lehetőségek:

Kérjük a jelentkezésnél figyelemmel lenni, hogy melyik szervezet tagjaként kíván beregisztrálni.
Felhívnánk szíves figyelmét, hogy a részvételi lehetőségek korlátozottak, a jelentkezéseket a regisztrációk beérkezési sorrendjében tudjuk fogadni!

A konferencia programját a Magyar Mérnöki Kamara kötelező szakmai továbbképzésként akkreditálta. Ezért, aki ez évben még nem teljesítette szakmai továbbképzési kötelezettségét és a Csongrád-Csanád Megyei Mérnök Kamaránál jogosultsággal rendelkezik az említett szakterülete(ke)n, az ezen a linken regisztráljon. A CSMMK-nál nyilvántartottak számára a részvételi díj: 15.000 Ft/fő. 

A Csongrád-Csanád Megyei Építész Kamara (CSMÉK) tagjainak és önkéntes szolgáltatási díjat fizetők részére 3.750 Ft, a nyilvántartottaknak 7.500 Ft.
A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) hátralékkal nem rendelkező önkéntes tagjai számára a részvételi díj 7.000 Ft/fő+Áfa, egyéb vállalkozásoknak 12.000 Ft/fő+Áfa.
Regisztrálni ezen a linken található jelentkezési lap kitöltésével tud, amennyiben a CSMÉK vagy a CSMKIK részéről venne részt a rendezvényen.


A konferencia fő támogatója:

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.