2023.06.06.

Vezetői tanácsok a Dreherek nyomán – előadás és könyvbemutató a Női Vezetői Klubban

A személyes vezetői tanácsadással foglalkozó, elsőkönyves Iglódi Csaba lesz kamaránk Női Vezetői Klubjának következő vendége, aki most megjelent Dreher-szimfónia című könyve nyomán tart előadást - nem csak nőknek - vezetői készségekről, lehetőségekről, döntéshelyzetekről.

Időpont: 2023. június 6. 15 óra
Helyszín: Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

Ami rajtam múlik, az rajtam nem múlhat” – ez volt a dinasztiát alapító Dreher Anton hitvallása, ami a későbbiekben utódai sorsát is végigkövette. Iglódi Csaba a Dreher család négy generációjának sorsáról mesél kétszáz évet átölelő családregényében. A szerző elmondásában kiderül, miként építette fel – egymás után uralkodva, de az elődök gazdag hagyatékára támaszkodva – különleges világát az Alapítót követő Sörkirály, az örökébe lépő Innovátor, és az önhibáján kívül vesztessé lett Egyesítő. A főszereplők gyárat fejlesztettek, nemzetközi kereskedelmet folytattak, de még az ipari kémkedés is feltűnik a regényben.

Iglódi Csaba előadásából kirajzolódik a jó vezető képe, kiderül mi hajtotta, motiválta a Dreher család tagjait, és mit tanulhat tőlük egy mai vezető.

Az előadást követően kérdésekre és könyvvásárlásra is lehetőséget biztosítunk.

A program kapcsolódik az Ünnepi Könyvhét szegedi eseményeihez.

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

Helyszín


Magyaroszág
Szeged | Párizsi krt. 8-12.