Visszatérés Tótágasból?! - 5. Vállalkozói Nap

Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője, és két televíziós cápa Moldován András, a Jack’s Burger étteremlánc és Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa is előadóink között szerepel november 4-én, az idén már ötödik alkalommal megszervezett Vállalkozói Napon. A Visszatérés Tótágasból?! című tudásátadást és kapcsolatépítést célzó rendezvényünkön arra keressük a választ, hogy a másfél éve felforgatott világunk visszatér-e, és hogyan a „megszokott kerékvágásba”.  A program vendégei ezúttal a megváltozott körülmények munkaszervezetre gyakorolt hatását járják körbe, olyan kulcsszavakkal, mint csapatmunka, kiégés, vezetői felelősség, sikerélmény.

Előadóink lesznek ezen a napon Füredi Júlia, szervezetpszichológus, HR szakember, és Moldován András, Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa.

A kerekasztal moderátora Seres Erika, HR szakember, coach, aki Czimbalmos Leventével, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Programjának szakmai vezetőjével, Márkusné Laczi Bettina, Komplex Assistant Kft. ügyvezetőjével, Knezevics Viktorral, a 3rdGEN Zrt, Creativ_IT Egyesület elnökével, és Tamási Zsomborral, a Güttler Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Kft. ügyvezetőjével beszélget.

Az idei Jam Session kérdéseire Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa és Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője válaszol.

Időpont: 2021. november 4. 9 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A jelentkezéseket EZEN A LINKEN várjuk. 

Részvételi díjak:
Önkéntes kamarai tag - Részvételi díj: 3.500 Ft/fő + áfa
Egyéb résztvevő - Részvételi díj: 5.000 Ft/fő + áfa

A részvételi díj rendezése az esemény napján, a helyszínen, a pénztárba befizetve, illetve a regisztrációnál átadott számla alapján, átutalással lehetséges. 

A rendezvényen való részvétel a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges!


Program

9:00 - 9:10      Köszöntők

9:10 - 9:40      Füredi Júlia, szervezetpszichológus, HR szakember

9.40 - 10.10    Moldován András, Jack’s Burger étteremlánc és az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa

10:10 - 10:40  Networking szünet

10:40 - 11:40  Kerekasztal

Moderátor:
Seres Erika, HR szakember, coach
Résztvevők:
Czimbalmos Levente, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Modern Vállalkozások Program szakmai vezető
Márkusné Laczi Bettina, Komplex Assistant Kft. ügyvezetője
Knezevics Viktor, 3rdGEN Zrt, Creativ IT Egyesület elnöke
Tamási Zsombor, Güttler Mezőgazdasági Gépgyártó és Szolgáltató Kft.

11:40 - 12:20  Networking szünet + ebédszünet

12:20 - 13:10  JAM Session

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa
Litkai Gergely, a Dumaszínház művészeti vezetője

 

Szerző: CSMKIK
2021.09.17.