2023.10.12.

TOP 100 Gazdasági Konferencia 2023

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged Top 100 címmel idén is megszervezi nagyszabású gazdasági konferenciáját a térség legjelentősebb vállalkozásai részére 2023. október 12-én, csütörtökön Szegeden, a Szent Gellért Fórumban, ahol a gazdasági közösség- és kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik. A témák között kiemelt helyen szerepel a gazdasági kilátások, a globális piaci trendek, a mesterséges intelligencia, valamint az újszerű vállalati kommunikáció kérdésköre is.


MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNIE?
• Mert elsőkézből tájékozódhat a magyar gazdaság helyzetéről.
• Mert szakértőtől hallhat a vállalkozások világát is felforgató mesterséges intelligenciáról.
• Mert közelebbről ismerheti meg az átalakuló globális piaci trendeket.
• Mert jobb vezetővé válhat a vállalati és vezetői kommunikáció alternatív útjainak megismerésével.
• Mert gazdasági és befektetési lehetőségekről, trendekről kaphat tippeket.
• Mert egy exkluzív közösségben építheti vállalata üzleti kapcsolatait.
• Mert olyan információkat és tanácsokat kaphat, melyek lendíthetnek cégének fejlődésén.
• Mert az elsők között tudhatja meg, hogy mely cégek kerültek a vármegyei Top 100-ba.

A konferenciát Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési minisztérium államtitkára nyitja meg. Előadóink között szerepel Holló Márta, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója, Herbály István, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégiumának elnöke, Eszterhai Viktor, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, valamint Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője is. Az eseményen mutatjuk be a vármegye gazdasági szereplőinek toplistáját is tartalmazó, a Délmagyarországgal és a KSH-val közösen elkészítésre kerülő Top 100 – Csongrád-Csanád vármegye gazdasága 2023 című kiadványt is.


Mellettük világszerte ismert sportszemélyiségekkel tartunk egy kerekasztalbeszélgetést a kockázatvállalás és tervezés témájában. Besenyei Péter műrepülő-világbajnokkal, valamint Kalocsai Zsolttal, az RSM Sail Racing Team Hungary csapatfőnökével, valamint az RSM Hungary elnök-vezérigazgatójával Bárdos András, az esemény moderátora beszélget.

A konferencián nagy figyelem irányul a jótékonyságra is. A kézilabda világelitjébe tartozó OTP Bank - PICK Szeged felajánlott egy a csapat játékosai által dedikált mezt, amelyet árverésre bocsátunk. A befolyt összegből a szegedi Reménysugár Alapítványt támogatjuk. 

A rendezvény megszervezésével további célunk, hogy egy hatékony és lehetőségekkel teli gazdasági közösséget építsünk. Ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk a kapcsolatépítésre, melyre kiváló alkalom nyílik a konferencia záróvacsoráján. Az est további részében a résztvevőknek lehetősége nyilík a - vezetői képességeik mellett - a szerencsejáték terén megszerzett tapasztalataik kamatoztatására is: amerikai rulettben, Blackjackban és Hold'em pókerben is kipróbálhatják magukat a jelentkezők. Ahhoz, hogy az örömteli pillanatok valóban felejthetetlenné váljanak, egy selfie-droidot hívunk segítségül.

HELYSZÍN: Szent Gellért Fórum (Szeged, Dorozsmai út 2-4.)
IDŐPONT: 2023. október 12. csütörtök 14:00

A RÉSZLETES PROGRAM ITT ÉRHETŐ EL.

Részvételi díjak:

Konferenciajegy (nem tartalmazza a zárófogadást):

  • Kedvezményes jegy a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak: 10.000 Ft+áfa/fő
  • Kedvezményes jegy a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamaránál rendezett nyilvántartással rendelkező vállalkozásoknak: 15.000 Ft+áfa/fő
  • A fenti kategóriába nem tartozó résztvevőnek: 20.000 Ft+áfa/fő

Konferencia és zárófogadás jegy:
Kedvezményes jegy a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagjainak: 20.000 Ft+áfa/fő
Kedvezményes jegy a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamaránál rendezett nyilvántartással rendelkező vállalkozásoknak: 25.000 Ft+áfa/fő
A fenti kategóriába nem tartozó résztvevőnek: 30.000 Ft+áfa/fő

DRESSCODE: business casual
Kérjük, ha bármi kérdése van, akkor azt a konferencia@csmkik.hu címen jelezze!

 

TÁMOGATÓINK:


 

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Szent Gellért Fórum (Szeged, Dorozsmai út 2-4.)