2023.03.09.

Pénz, de honnan? Kkv-mentő támogatások - Kecskemét

Kamaránk szakmai partnerségével kerül megrendezésre március 9-én Kecskeméten a PP Konferenciaközpont Pénz, de honnan? regionális roadshowja, melyen díjmentesen vehetnek részt a Csongrád-Csanád megyei vállalkozások is. Az eseményen a legfontosabb kkv-mentő támogatások kerülnek bemutatásra, az előadók között lesz Lóga Máté gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkár is, aki a kormány gazdaságfejlesztési terveiről és kkv-kat támogató programjairól beszél majd.

Időpont: 2023. március 9. csütörtök, 9.30–14.00
Helyszín: Kecskemét Árpád körút 4. Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székház. (Csak személyes részvételre van lehetőség)

Nagyon kell a kkv-szektornak a segítség az energiaárak, az infláció elszabadulása, és még sok-sok, embert próbáló nehézség miatt.

Idő kell, amíg elindulhatnak az EU-pályázati kiírások és hozzáférhetünk a kkv-kat támogató kedvező feltételű pályázati pénzekhez.

De addig is van segítség. A kormány folyamatosan indítja a gazdaságot segítő garancia-, likviditási és hitelprogramjait. Gyorsan elfogyott a Baross Gábor iparosítási hitelkeret is. De folyamatos gazdaságtámogatást ígértek.  A Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók pedig a legstabilabb segítséget nyújtják a mikro, kis- és középvállalatok számára a nehéz időszak átvészeléséhez. Az 5 % kamat most mindent visz.  Az agrárium már ősszel biztosan pályázhat EU-forrásokra, s ehhez már az EU-programok is ismertek. A Magyar Faluprogramban még lehet pályázni a falusi üzletek, kisboltok megnövekedett működési költségeinek kompenzálása. A munkahelyek megtartására is sok segítséget lehet igénybe venni a munkáltatóknak és munkavállalóknak egyaránt.

A pénz megtakarításáról, a vagyon biztonságba helyezéséről, a likviditási problémák kezeléséről és a tőkebefektetők bevonásáról is szólnak előadóink a regionális Pénz, de honnan? roadshow-inkon.

A hivatalos meghívót az alábbi dokumentumban találja, a részletes program, és a jelentkezési űrlap IDE kattintva érhető el.

Kapcsolódó dokumentumok:

Helyszín


Magyarország
Kecskemét | Árpád körút 4.