Országos Online Konferencia - Logisztika 4.0

A 21. században megszületett a Logisztika 4.0 fogalma, amely magába foglalja az ipari folyamatok teljes digitalizációját és hálózatosodását, az információs technológia és az automatizálás egyre szorosabb összefonódását. Napjaink logisztikusainak már érteniük kell a logisztikai, áruszállítási, informatikai és vállalatirányítási rendszerekhez, a raktártechnológiához, az anyagmozgató gépekhez, eszközökhöz, berendezésekhez, magától értetődően az ellátási hálózatokhoz, és legújabban már az úgynevezett „zöld” logisztikához is.

A Modern Vállalkozások Programja – Logisztika 4.0 online eseményén, október 21-én, 13 órától először az állami szereplők beszélnek majd arról, milyen irányok és lehetőségek vannak a Logisztika 4.0 témakörében. Az előadások második felében iparági szakértők és informatikai megoldásszállítók osztják meg saját tapasztalataikat és jó tanácsaikat. A záró kerekasztal beszélgetésben részt vevő szakemberek pedig kivesézik nem csak a logisztika, hanem az e-kereskedelem kérdéseit is.

Meghívott előadók:

  • Czimbalmos Levente, szakmai vezető - Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - Modern Vállalkozások Programja
  • Dr. Kelemen Csaba, főosztályvezető - Innovációs és Technológiai Minisztérium
  • Chikán Attila, társelnök - Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság
  • Lajkó Ferenc, iparági szakértő - DigiLog
  • Lesták Károly, ügyvezető - Pannon Set Kft.

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

További információk, részletes program és regisztráció: https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=808

Szerző: MKIK - Modern Vállalkozások Programja
2020.10.08.