2022.03.08.

Megkereséstől a stratégiai együttműködésig

A Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közösség tréningsorozatának második eseményén az üzleti kapcsolatok és bizalom témaköre lesz a fókuszban.

Esemény időpontja: 2022. március 8., kedd 9:00 - 12:30
helyszíne: CSMKIK székház (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

Egy bizalmatlan társadalomban és gazdaságban élünk. Míg Nyugat-Európában egy vállalatnak átlagosan 4-5 másik szervezettel van szoros üzleti kapcsolata, addig nálunk csak 1-2-vel. Az üzleti kapcsolatok alacsony száma, az interakciók hiánya visszaveti az országos és a vállalati szintű versenyképességet is. Kevesebb beszállító, kevesebb vevő, kevesebb együttműködő partner. Azaz kevesebb lehetőség.

Nem jó ez így. Tudjuk, hogy változtatni kellene. De hogyan? Hogyan lehet bizalmat építeni egy új együttműködésben? Hogyan lehet lépésről lépésre haladni ebben? Miért lesz valamiből hosszú távú kapcsolat és miért nem? Miért van mindennek kiemelt jelentősége a technológiaváltó cégek esetében? 

A vállalatok közötti együttműködésfejlesztést szolgáló fél napos tréning ezekre a kérdésekre kíván választadni. A CSMKIK által biztosított, és Kálmán Edina által facilitált tréning célja, hogy a vállalati dilemmákat játékosan, szórakoztatóan, ugyanakkor a gyakorlatban is használható módon oldja fel.

A TRÉNING ÖNNEK SZÓL, HA:

  • Ön cégvezető, és vallja, hogy az üzleti kapcsolatok minősége és mennyisége meghatározó egy vállalkozás sikerében
  • szívesen megismerkedne az együttműködések kiépítésének mikéntjével és a hosszú távon fenntartható kapcsolatok titkával
  • kíváncsi mások tapasztalatára, vezetői eszköztárára és történeteire egy-egy hosszú távú sikeres kapcsolat kiépítéséről, de akár a kudarcba fulladt kezdeményezésekről is
  • egy olyan szórakoztató, ugyanakkor tanulságos fél napot szeretne eltölteni más cégvezetőkkel, amely önmagában már új kapcsolatok megszületését eredményezheti

A tréningre korlátozott számú jelentkezést tudjuk fogadni a  MEGHÍVÓ ezen a felületen érhető el, benne a regisztrációs kérdőívvel. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az eseményen kizárólag egészséges és tünetmentes állapotban jelenjen meg.

Az esemény az Ipar és az Üzlet 4.0 témakörében felmerülő vállalati problémákra alapul, mely a RILIAM I-4.0 projekt (HUSRB/1903/43/0051) keretében valósul meg.

KAPCSOLAT ÉS INFORMÁCIÓ: 

Szilágyi Katalin, ipari és innovációs tanácsadó
e-mail: riliam@csmkik.hu, tel: +36 62 554 250/136

 


             

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.