2020.01.23.

KKV-val a startup ökoszisztéma útvesztőjében

Innováció cégen belül - avagy hogyan indítsak startupot, szerezzek pénzt és közben ne veszélyeztessem a már működő vállalkozásomat. Ha gondolkodott már ezen, akkor itt a helye az i3 Klub következő összejövetelén – mert ezekre keressük a válaszokat az Enterprise Europe Network közreműködésével. Egy új innovatív ötlet akár milliárdokat is hozhat, de mi van akkor ha nem akarjuk a jól működő vállalkozásunkat veszélyeztetni, vagy csak teljesen más piaci megoldásunk van, mint az alap tevékenység? De mi is az a startup? Kik a startup ökoszisztéma tagjai? Miben más, mint egy hagyományos vállalkozás? Gondoltad volna, hogy egy spin-off cég indítása, akár a mostani alkalmazottak megtartására és motiválására is jó lehet?

Időpont: 2020. január 23. 10 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székháza

Erik Ries a Statup Way című könyvében azt írta, hogy délelőtt egy nagyvállaltnál és délután egy startupnál, ugyan azokat a problémákat, feladatokat látta, azt mondja nincs sok különbség a kettő között. Vagyis a startupok által használt módszertanok, egy hagyományos cégnél is működnek.

Belevágna, van egy világmegváltó ötlete? Amiről beszélni fogunk:

  • mi az a startup
  • kik a startup ökoszisztéma szereplői (tudás, pénz)
  • kik tudnak segíteni Magyarországon (Input, EEN, DES és sokan mások)
  • milyen alapvető módszereket használnak a startupok
  • hogy indíts startupot már meglévő cég mellett

Előadó: Karmann Roland – van már egy bukott startupja!!! Az Input Program területi koordinátora. A DOOR Office Coworking Iroda társalapítója. S-Babee startup CEO-ja. A rendezvényen valórészvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezését megteheti az alábbi adatlap kitöltésével

 

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12