2024.03.28.

Kezdő e-építési napló képzés - IDŐPONTVÁLTOZÁS!

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara DmG Oktatási Nonprofit Kft-je szervezésében ismét megrendezésre kerül az e-építési napló használatát segítő gyakorlati képzés. A 6 órás bemutató során megismerkedhetnek az elektronikus építési napló vezetését érintő jogszabályi előírásokkal, a szerepkörökkel, a rendszerfunkciókkal és a teljes folyamat fő lépéseivel. Oktatónk egy gyakorlati példán keresztül végig vezeti a résztvevőket az e-napló készenlétbe helyezésétől a lezárásáig. A részvételt azoknak ajánljuk, akik még nem vezettek elektronikus építési naplót és oktatói segítséggel, kiscsoportos képzés keretében szeretnék megismerni a program használatát.

Képzés időpontja:
2024. március 14. (csütörtök) 8.30-14.30

Új időpont: 2024. március 28. (csütörtök) 8:30-14:30

 

Helyszín:
Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) II. emeleti Rainer Ferenc terem (211.)

Előadó:
Bényi Mihály, okleveles építő- és építészmérnök

A képzés díja:
A gyakorlati képzésen való részvétel díja 25.000 Ft + ÁFA / fő .
A CSKIK hátralékkal nem rendelkező, önkéntes tagjai számára  20.000 Ft + ÁFA / fő .
Azonos költségviselő esetén 3 főtől 10% kedvezményt biztosítunk.

A részvételi díj Kamaránk DmG Oktatási Nonprofit Kft-je 10980006-00000010-58170006 számú bankszámlájára történő utalással teljesíthető, a közlemény rovatban "Kezdő e-napló képzés" szöveg feltüntetésével.
A számlát az utalást követően, a képzés napján fogjuk átadni a résztvevőnek.

A képzés korlátozott számú résztvevővel kerül megrendezésre.
A jelentkezéseket a pénzügyi teljesítések sorrendjében vesszük figyelembe.

Sokan összetévesztik a CSKIK önkéntes tagságát a gazdálkodó szervezet kötelező regisztrációjával. A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartása vételükkel nem válnak kamarai taggá. A gazdasági kamarákról szóló törvény 2012. január 1-től, a nem agrár tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek, kötelesek kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatások térítésmentesen nyújtani. További információ  EZEN a linken  található.

 

A részvétel feltétele:

  • előzetes regisztráció a képzésre
  • részvételi díj teljesítése
  • saját laptop (WIFI képes)

A képzéshez internetes hozzáférést biztosítunk.

 

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény értelmében a képzés a felnőttképzési rendszer szabályai szerint kerül megszervezésre. A DmG Oktatási Nonprofit Kft. nyilvántartott, a 2013. évi LXXVII. törvény 2. A és B §-aiban meghatározott felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény. Felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000338.

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara 100 %-os tulajdonában lévő DmG Oktatási Nonprofit Kft. adatkezelési tájékoztatója ERRE A LINKRE kattintva érhető el.

 

Amennyiben haladó e-építési napló képzés érdekelné, kérjük, jelezze a madarasi.beatrix@cskik.hu e-mail címre.

 

Felmerülő kérdéseivel keresse munkatársunkat: Fehérné Madarasi Beatrix 30/938-3579 

A részvétel lemondása csak írásban lehetséges a  madarasi.beatrix@cskik.hu  e-mail címen legkésőbb 2 munkanappal a képzést megelőzően. Amennyiben ez nem történik meg, sajnos nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díjtól.

A kezdő képzésre az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet: (Amennyiben szabad hely hiányában nem tud jelentkezni a képzésre, kérjük, jelezze részvételi szándékát a  madarasi.beatrix@cskik.hu  e-mail címre.)

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.