2023.05.18.

Kamarai TOP 100 Üzleti Est a Tiszavirágban

Ezúttal is exkluzív helyszínen, és egyedülálló networking lehetőségekkel, ütős zenei programokkal és varázslatos meglepetésekkel várjuk a TOP 100 Üzleti Est résztvevőit a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network-Szeged szervezésében 2023. május 18-án csütörtökön 17:30-tól. Idei kapcsolatépítő vacsoraestünkre a Tiszavirág Sportuszodába invitáljuk vendégeinket, akik a tetőteraszra érve máris támogatást kapnak az estre szóló üzleti befektetéseikhez.

A rendezvényen emlékezetes zenei élményt ígér a Strokes ütőhangszeres együttes, akik a hagyományos hangszereken túl, a háztartásokban is fellelhető tárgyakat szólaltatnak meg nem rendeltetésszerűen. Az est háziasszonya, Balogh Anna, bűvész-előadóművész mágikus elemekkel kalauzolja végig vendégeinket az este folyamán. Emellett különleges gasztronómiai meglepetésekkel, játékos befektetési lehetőségekkel is várjuk a kapcsolatépítésre nyitott közönségünket. Az est alatt az ínycsiklandozó grill ételekről a Sport&Life Party Service gondoskodik.

A rendezvényt megelőzően 16 órától tartjuk kamaránk beszámoló küldöttgyűlését ugyancsak a Tiszavirág Sportuszodában.

Belépők:                                                                                                                                                                                                              

A részvételi díj tartalmazza büféasztalos vacsorát, a welcome drinket valamint a szórakoztató és kapcsolatépítő programokat.              

Kedvezményes részvétel a kamara (hátralékkal nem rendelkező) önkéntes tagjainak: 10.000 Ft + Áfa / fő (max. 2 fő részére)
Kedvezményes részvétel a kamaránál rendezett nyilvántartással rendelkező vállalkozásoknak: 15.000 Ft + Áfa / fő (max. 2 fő részére)
A fenti kategóriába nem tartozó résztvevőknek: 20.000 Ft + Áfa / fő

A jelentkezéseket korlátozott számban tudjuk fogadni!

Jelentkezési határidő: május 15. 12 óra.

Kötbérmentes lemondással a konferencia@csmkik.hu e-mail címen élhetnek május 15. 12 óráig.

További információ kérhető a 62/554-250/136-os telefonszámon vagy a konferencia@csmkik.hu e-mail címen.

A helyszín megközelítését segítő térkép ITT érhető el.

Tavaly az akkor száz éves SZTE Füvészkertben töltöttünk egy fantasztikus hangulatú estet, az arról készített videót ITT tekintheti meg.

 

A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk!

Helyszín


Magyaroszág
Szeged | Etelka sor 3