2022.03.28.

Jármódváltás a kamarai reklámklubban

A CSMKIK Kommunikációs és Reklámklubja a hóvégi klubnapján ismét rendkívül tartalmas eseményt szervez március 28-án (hétfőn) délután. Korábban már a klubtagok Szeged Fő utcáját járták be a Tiszán és ültek egy (sárkány)hajóba, most pedig a vasútvillamos fedélzetére várják az érdeklődőket.

Találkozó: a Nagyállomás villamos megállójában lesz, ahonnét indulva az örökifjú, -132 éves szegedi közlekedési cég – az SZKT. Kft. segítségével nem csak „párnás székekből ülve” láthatják a belváros épületeit elsuhanni, de az utazó közönség érdekében kifejtett kényelmi aktivitásokat is közelről megtapasztalhatják. A képzeletbeli időutazás a lóvasúttól a vasútvillamosig terjed majd a bő másfél óra során. Indulás a 14.38 –as tram-train-re szállva kezdődik, ahonnét kezdve, a több mint egy évtizede indult elektromos tömegközlekedés fejlesztés mára már mindennapira vált utasbarát eszközeit vehetjük sorba (az utastájékoztatást. a wifi-t, az érintésmentes fizetési módokat).

A Szeged és Hódmezővásárhely várospár kapcsolatot kiszolgáló tram-train –en történő negyedóra után a Pulz utcai megállóba érkezve az SZKT. Kft. villamos remízénél a műemlékileg is védett épületnél megszakad az utazás. Ezt követően az érdeklődők a legújabb fejlesztésekről kaphatnak még bővebb tájékoztatást: a közösségi és egyéni közlekedés jövőjéről, az e rollertől kezdve az elektromos autó töltőn át a parkolási applikációig. Az okos város jármódjainak világába vezető másfél órás délután a Rókusi állomás előtt ér majd véget, ahol hibrid meghajtású vasútvillamos elektromosól dizelre vált.

Időpont: 2022. március 28. 14:30 perc
Indulás helye: Szeged, Nagyállomás (Szeged Indóház tér 2.)

Helyszín


Magyarország
Szeged | Indóház tér 2.