2023.09.21.

i3 klub- Válságkezelő vezetői képzés negyedszer

Kamaránk i3 klubja a nyári szünet után folytatja a vállalkozásokat támogató/segítő munkáját, melyre várjuk az érdeklődő vállalkozások képviselőit. Fő téma az A3 módszer ismertetése, alkalmazása, melyet Kaszás Anikó, a SolvElectric Kft. ügyvezetője, klubvezető saját tapasztalatainak átadásával mutat be.


Nagy Mihály többéves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik: betöltötte a magyarországi Continental csoport országkoordinátori tisztségét, majd ügyvezető igazgatóként dolgozott a Váll-Ker Kft.-nél. Ebben az évben tudásával, tapasztalatával segítette a klub munkáját, így a résztvevő vállalkozások vezetőit. A SolvElectric Kft. telephelyén tavasszal néhány alkalmas személyes tanácsadásra is sor került, ahol az A3 módszer segítségével – mely nagyon hatékony, egyszerű, és önállóan is alkalmazható – rálátást biztosított a cég hiányosságaira. Ezt a metódust alkalmazva, a SolvElectric kidolgozta az akciótervet, mely megmutatja, hogyan tudja a vállalat a leghatékonyabban elérni a kitűzött célokat és meghatározni az odavezető utat. A munkát azonnal elkezdték, így már 3 hónapos tapasztalattal rendelkeznek. Kaszás Anikó ügyvezető és klubvezető saját tapasztalata szerint ez egy azonnali megoldást nyújtó módszer, mely olyan nehézségen lendítette át a céget, ami a 32 éves fennállása óta a legnagyobb kihívást jelentette eddig. Klubvezetőnk meg is osztja ismereteit az A3 módszerről a jelenlévőkkel.  

Korábbi klubrendezvényen a jelenlévők megbeszélték, hogy szeretnék az elméletet gyakorlatra váltani és tevőleg is segíteni egymást. Legtöbbször cégekhez való a bejutás bizonyul a legnehezebbnek. A hideghívással szemben, ha egy olyan vállalkozás ajánl egy másik céget, amely már bedolgozik oda, nagyobb eséllyel fogadhatják be az új cég ajánlatát. A kompetencia mátrix kitöltésével láthatják egymás tevékenységét, partnereit, így segíthetik egymást a kapcsolatépítésben.

Köszönjük azoknak a vállalkozásoknak, akik már kitöltötték a táblát, ami folyamatosan bővíthető!

Aki szeretné megosztani adatait, megteheti ezen a felületen. Az adatok hozzáférhetősége korlátozott lesz: csak azok láthatják, akik szintén kitöltötték a mátrixot, illetve hozzájárultak a zárt közösségen belüli közzétételhez.

 

Időpont: 2023. szeptember 21. 14 óra
Helyszín: Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.


Program:

Kaszás Anikó rövid beszámolója a klubról és a további programokról - 5 percben
A jelen levő cégek 2 perces bemutatkozása - ( 10 fő felett 1 perces )
A3 one pager - fő elemeinek bemutatása - Kaszás Anikó - 15 percben
Egy önként jelentkező cég problémáján keresztül gyakorlati bemutató - 45 percben

Kompetencia mátrix  áttekintése és megbeszélése - 30 percben
Rapid randi -azaz személyes megbeszélés lehetőség biztosítása a jelenlevő cégeknek akik látnak kapcsolódási pontokat a mátrix alapján -  35 percben
Kötetlen beszélgetés 30 percben

A klubon való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges. Tájékoztatjuk, hogy a kamarai székház parkolója nagyon korlátozott lehetőséged biztosít és a parkolási rend módusult a körút túloldalán.

 

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.