2023.06.15.

i3 klub – Válságálló vezetői képzés harmadszor

Harmadik alkalommal vehetnek részt június 15-én a vállalkozások a Válságálló vezetői képzés sorozat eseményén, mely a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara i3 klubja és a Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közösségének kezdeményezése. A következő eseményen az kerül a középpontba, hogy miért érdemes vállalatirányítási rendszert bevezetni egy vállalkozásnál.

Miért érdemes eljönnie?

  • Mert szakértő, nagy tapasztalattal rendelkező vezető látja el tanácsokkal.
  • Mert hasznos információkhoz juthat a vállalatirányítási rendszer előnyeiről.
  • A peer-coaching módszernek köszönhetően többféle nézőpontból kaphat válaszokat azokra a kihívásokra, mellyel cége szembenéz.

Kamaránk idén új formában indította i3 klubrendezvényét februárban. A Válságálló vezetői képzés sorozat első eseményén Nagy Mihály – aki többéves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik, betöltötte a magyarországi Continental csoport országkoordinátori tisztségét, majd ügyvezető igazgatóként dolgozott a Váll-Ker Kft.-nél – osztotta meg tudását az érdeklődőkkel. Az i3 klub egész évre olyan gyakorlatorientált képzést és coching lehetőséget biztosít a klubrendezvények résztvevőinek, amelyekkel segíteni tudjuk a válság kezelését. Ezen alkalmak az új ismereteken kívül lehetőséget biztosítanak tapasztalatcserére, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre.

Előző alkalommal Nagy Mihály gyakorlati megközelítésű előadásának címe: A magyar KKV szektor multi szemmel. A témát folytatjuk és a jelenlévők választ kapnak arra is, hogyan és mikor érdemes a vállaltirányítási rendszert bevezetni, miként számolhatnak a bevezetéssel járó előnyökkel, nehézségekkel.

Kérjük, készüljenek a vállalkozások a kérdéseikkel, amit a klubrendezvény második részében Peer coaching módszerrel dolgoznak fel a résztvevők.

A CSMKIK önkéntes tagjainak, valamint hátralékkal nem rendelkező CSMKIK regisztráltaknak a rendezvényen való részvétel ingyenes.

Időpont: 2023. június 15. 14 óra
Helyszín: CSMKIK Székház, II. emeleti Konferenciaterem

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.