2022.06.14.

i3 klub - Csak esetek vagy a siker kulcsa?

A Dél-alföldi technológiaváltók vezetői közösségének tudásmegosztó 5. I3 klub alkalmának témája, "Vállalati esettanulmányok üzenetei technológiaváltó cégvezetőknek", azaz a már megszerzett tudást hogyan lehet átadni vállalkozások között?

Esemény időpontja: 2022. június 14., kedd 13:30 - 17:00
helyszíne: CSMKIK székház (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

 

A TALÁLKOZÓ HÁTTERE:

Egy technológiaváltó beruházásnál jogosan érezeti egy cégvezető, hogy ismeretlen mélyvízbe ugrik. Ahol rögtön tudni kell úszni, mert a pillanat törtrésze alatt fulladhat meg a cég. De vajon hogy érdemes ennek a fejesnek nekiállni? Mit mérjünk fel előtte, és mitől óvakodjunk, ha nincsenek meg az alapok? Egyáltalán mit jelent az, hogy alapok: hogyan vizsgáljuk szervezetünket, a környezetet vagy a rendelkezésünkre álló technológiát? A jó hír, hogy nem kell megfulladnunk: van előttünk minta bőven, amiből tanulni lehet, és cégvezető, akit meg lehet kérdezni.

A Dél-Alföldön és a Vajdaságban ugyanis összesen 10 esettanulmányt készült a CSMKIK programjában olyan technológiaváltó cégeknél, amelyek sikeresen ugrottak fejest ebbe a változásba, és már úsznak. A műhelymunkán a siker kulcsát fogjuk vizsgálni. Együtt, aktívan és interaktívan. Emellett beszélni fogunk arról, hogy hogyan tovább i3 klub: ez a remek kezdeményezés, rengeteg tudás, tapasztalat és inspiráció forrása.

AKIKNEK AZ ESEMÉNY SZÓL:

  • 25-30 főnél több kollégát foglalkoztató cégvezetőknek, akik szívesen részt vesznek a megye, illetve a régió vállalati kapcsolati hálójának dinamizálásában, és akik érzik cégükön
    a technológia- és működésbeli váltás nyomását
  • akik szívesen cserélnek eszmét és tapasztalatot, építenek új üzleti kapcsolatot a megyében hasonló cipőben járó vezetőtársaikkal

A kluibeseményre korlátozott számú jelentkezést tudjuk fogadni a MEGHÍVÓ ezen a felületen érhető el, benne a regisztrációs kérdőívvel. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az eseményen kizárólag egészséges és tünetmentes állapotban jelenjen meg. 

 

Az esemény az Ipar és az Üzlet 4.0 témakörében felmerülő vállalati problémákra alapul, mely a RILIAM I-4.0 projekt (HUSRB/1903/43/0051) keretében valósul meg.

 

Kapcsolat és információ:
Kriston Katalin, üzletfejlesztési tanácsadó
email: riliam@csmkik.hu, tel: +36 30 080 4710 vagy +36 62 554 255

 

  

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.