2020.11.25.

i3 klub - Cégmarketing az online térben

A Covid19 teljesen  átírta a 2020-as évet a cégek és magánemberek életében is. Az emberi és üzleti kapcsolatokban jelentős változások történtek.  A november 25-i i3 klub előadói tapasztalatok átadásával és beszélgetés formájában segíti a vállalkozásokat, hogyan tudnak alkalmazkodni a megváltozott helyzethez, tények, ötletek, tervek, lehetőségek bemutatásával.

A vállalkozásoknak nagyon sok tervüket újra kellett értékelni és egyre nagyobb hangsúlyt kap az online tér és az online térben való megjelenés erősítése. Az üzletek nagyobbik hányada most már az online térben köttetnek. A kereskedelmi cégek zöme erre felkészült, hiszen egyre több webshop működik. Az ipari területén működő KKV-nak, most kell gyorsan és hatékonyan felzárkózni a digitalizációban és kialakítani a cég arculatot. Hogyan csináljuk ezt jól. Ehhez kapunk segítséget:

Cégmárketing az online térben - című előadással, melynek előadója:

Csányi Zoltán

Magyarország Első Zokni Csereprogramjának ötletgazdája,
a Magyar Posta jószolgálati nagykövete,
dressa.hu korábban harisnyadiszkont alapítója és
az Ecommerce Hungary egyesület alelnöke - segítségével.

Program:

14:00-14:10 - Bevezető Kaszás Anikó klubvezető

14:10-14:40 - Csányi Zoltán előadása

14:40-15:20 - Kérdések - válaszok - esetleg előre is el lehet küldeni: szilagyi.katalin@csmkik.hu címre

15.20-15:30 - Hogyan dolgoztunk - dolgozzunk a rendkívüli intézkedések alatt - rövid vitaindító beszámoló Kaszás Anikó klub vezető

15:30 - 16:00 - Résztvevők tapasztalatai, kérdési mit éltek, vagy élnek át a vírus kapcsán, mint munkáltatók, vagy munkavállalók, mi a legnehezebb, hogyan oldjak meg

 

A programon a részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.(Amennyiben regisztrált az eseményre, de november 25-én 10:00 óráig nem érkezik meg az e-mail a csatlakozáshoz szükséges információkkal, kérjük hívja a 30/894-7001-es telefonszámot.)

 

Helyszín


Magyarország
Online | esemény