2023.04.20.

i3 klub - A magyar KKV szektor multi szemmel

Folytatódik a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara i3 klubja és a Dél-alföldi technológiaváltók üzleti közösségének kezdeményezése: április 20-án második alkalommal vehetnek részt a vállalkozások a Válságálló vezetői képzés sorozat eseményén.

Időpont: 2023. április 20. 14 óra
Helyszín: CSMKIK Székház, II. emeleti Konferenciaterem

Kamaránk idén új formában indította i3 klubrendezvényét februárban. A Válságálló vezetői képzés sorozat első eseményén Nagy Mihály – aki többéves nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezik, betöltötte a magyarországi Continental csoport országkoordinátori tisztségét, majd ügyvezető igazgatóként dolgozott a Váll-Ker Kft.-nél – osztotta meg tudását az érdeklődőkkel. Az i3 klub egész évre olyan gyakorlatorientált képzést és coching lehetőséget biztosít a klubrendezvények résztvevőinek, amelyekkel segíteni tudjuk a válság kezelését. Ezen alkalmak az új ismereteken kívül lehetőséget biztosítanak tapasztalatcserére, szakmai fejlődésre és kapcsolatépítésre.

Ez alkalommal Nagy Mihály gyakorlati megközelítésű előadásának címe: A magyar KKV szektor multi szemmel. A klubrendezvény második részében Peer coaching módszerrel a vállalkozásokat foglalkoztató néhány kérdést dolgoznak fel a résztvevők.

A CSMKIK önkéntes tagjainak, valamint hátralékkal nem rendelkező CSMKIK regisztráltaknak a rendezvényen való részvétel ingyenes. 

A jelentkezéshez kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs űrlapot:

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.