Hódmezővásárhely Térségi választás

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Választási Bizottsága nevében ezúton tájékoztatjuk, hogy ez év szeptember végén a kamarai testületek és tisztségviselők mandátuma lejár, szükségessé válik újraválasztásuk.

2020. augusztus 25-31. között kerül sor a kamarai térségi elnökségek újraválasztására. Ezen ülések alkalmával történik a térségi küldöttek jelölése is (2 fő a hódmezővásárhelyi, 1 fő a makói, 1 fő a szentesi, 1 fő a csongrádi, kisteleki és mórahalmi területi együttes képviseletre).

Hódmezővásárhely térségi választás időpontja: 2020. augusztus 28. 14 óra

Helyszín: CSMKIK Képviseleti Iroda, Hódmezővásárhely, Lánc u. 7.

 

 

 

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében kérjük, hogy a kamarai választások alkalmával tartsák be az alábbi óvintézkedéseket!
A vírusjárvány mindannyiunkat arra kötelez, hogy fokozottan figyeljünk egymás egészségére is. Ennek érdekében felhívjuk figyelmüket az alábbi - amúgy magától értetődő – viselkedésformák betartására a kamarai választások alkalmával is:

  • Kérjük, kerüljék a közvetlen testi érintkezést, tartsanak embertársaiktól legalább 1,5 méter távolságot!
  • Hőemelkedéssel, köhögéssel, tüsszentéssel járó megbetegedés esetén ne menjenek közösségbe!
  • Amennyiben Önök vagy az Önökkel együtt lakók az elmúlt két hétben olyan területen jártak, illetve olyan személlyel érintkeztek, aki olyan térségben járt, ahol az egymillió főre vetített napi új megbetegedésszám az elmúlt két hét bármelyik napján elérte a 10et, lehetőleg ne menjenek közösségbe!
  • Amennyiben zárt térben tartózkodnak, illetve nyitott területen nincs meg a biztonságosnak tekintett 1,5 m távolság megtartásának lehetősége, tegyenek fel maszkot!
  • Használják minden alkalommal a kihelyezett kézfertőtlenítő-szereket, és mossanak minél többször, alaposan kezet!

 Köszönjük, hogy figyelnek embertársaik egészségére!

Szerző: CSMKIK
2020.08.18.