Haladó e-építési napló képzés - BETELT!

A kezdő képzést követően Kamaránk DMG Oktatási Nonprofit Kft.-je szervezésében ismét sor kerül haladó elektronikus építési napló képzésre, mely azoknak nyújt segítséget, akik már ismerik a napló használat alapjait, már vezettek vagy vezetnek e-naplót, azonban kérdéseik vagy problémáik merültek fel a vezetése közben. Oktatónk kiscsoportos konzultáció keretében ad választ a résztvevők egyéni kérdéseire, valamint tanácsot nyújt a rendszer használata során felmerülő problémák megoldására.

Képzés időpontja: 2019. október 10. (csütörtök) 08.30-12.30 A KÉPZÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, HA A JELENTKEZŐK SZÁMA ELÉRI A 8 FŐT! (A jelentkezők legkésőbb október 9-én kapnak egy értesítőt, hogy megrendezésre kerül-e a képzés.)

Helyszín: Kamarai Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.) II. emeleti Gál Ferenc terme

Előadó: Bényi Mihály, okleveles építő- és építész mérnök

A képzés díja: A gyakorlati képzésen való részvétel 8.000 Ft + ÁFA / fő. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hátralékkal nem rendelkező, önkéntes tagjai számára 6.000 Ft + ÁFA / fő. (A résztvevők a számlát a rendezvényt követően kapják meg.)

Sokan összetévesztik a CSMKIK önkéntes tagságát a gazdálkodó szervezetek kötelező regisztrációjával. A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A gazdasági kamarákról szóló törvény szerint 2012. január 1-től, a nem agrár tevékenységet folytató gazdálkodó szervezetek, kötelesek kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtani. További információ EZEN a linken található.

A részvétel feltétele: - saját laptop (WIFI képes) - előzetes regisztráció a képzésre

A képzéshez internetes kapcsolatot biztosítunk.

A részvétel lemondása csak írásban lehetséges a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címen legkésőbb 2 munkanappal a képzést megelőzően. Amennyiben ez nem történik meg, sajnos nem áll módunkban eltekinteni a részvételi díjtól.

Az elektronikus építési naplóval kapcsolatban a www.e-epites.hu honlapon található bővebb információ.

 

Jelentkezés esetén kérjük az alábbi űrlap kitöltését: (Amennyiben szabad hely hiányában nem tud jelentkezni a képzésre, kérjük, jelezze részvételi szándékát a madarasi.beatrix@csmkik.hu e-mail címre.)

Szerző: Fehérné Madarasi Beatrix
2019.09.16.