2023.04.27.

Humán Klub: "Gondolkodás indító" interaktív találkozó

A Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) megszervezi soron következő Humán Klub programját, amelynek a Hatalom nélküli befolyás lesz a témája.

Miért érdemes eljönni?

Előadóink segítségével a résztvevők átfogó képet kaphatnak arról, hogy egy vezetőnek milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie ahhoz, hogy a „csapata” megfelelően és hatékonyan működjön. Emellett a vezető személyiségfejlődése és a stresszkezelés témaköre is előtérbe kerül - mindezeket elméleti és gyakorlati tapasztalatokon keresztül sajátíthatják el a vendégek.

Előadók, szakértők:

Bagdiné Fodor Erika: okleveles gépészmérnök és közgazdász Business partner, a Human Digital Group senior tanácsadója, tréner, coach és teamcoach

Barátja javaslatára kezdett ezzel a szakterülettel foglalkozni, és elsőre szakmai szerelem lett belőle. Ahogyan szlogenje is állítja: tudását mindig tapasztalatai által adja át. Többéves vezetői, felsővezetői pályafutásának köszönhetően átlátja partnerei helyzetét és hatékony gyakorlati tudást nyújt számukra. Vezetőként is képezte kollégáit, külsős partnerei pedig már 5 éve vannak. A TTI Success Insight által akkreditált trénerként a tréningeken túl személyiségprofil tesztek elemzését is végzi.  

Ha csak egy tippet adhatna, cégvezetőknek a csapat irányításáról, akkor ez lenne az:

Mindig a vezető személye határozza meg a csapatot. Értem ez alatt, hogy a csapat működése attól függ, hogy a "karmester" hogyan vezényel, szem előtt tartva, hogy a vállalat legfontosabb értéke az ember.” 

Horváth Gábor: okleveles pszichológus, a Human Digital Group senior tanácsadója, tréner és coach 

Több mint másfél évtizedes tanácsadói pályafutása alatt tíz országban tartott képzéseket, Nyugat-Európától Délkelet-Ázsiáig. Fő tréneri szakterületei a vezetőfejlesztés, a stresszkezelés és a személyes fejlődés támogatása. Két évig élt az Amerikai Egyesült Államokban, így első kézből szerzett tapasztalatokat egy idegen kultúráról. Trénerként gyakran mentorálja kollégáit is. Számos akkreditációval rendelkezik, többek között NLP Master tréner, akkreditált coach és Core Quadrants® tanácsadó. Tanácsadói filozófiájának középpontjában a személyesség és az emberi hitelesség állnak. Hobbija a sport: fut, teniszezik, kosárlabdázik és falat mászik.

Program: Gondolkodás indító interaktív találkozó, avagy: "Tapasztalatból mondom! Gondolkodjunk együtt céged jövőjéről és a saját elakadásodról!”

 

Időpont: 2023. április 27. 14:00-17:00

Helyszíne: CSMKIK Székház (Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Várjuk kérdéseiket a kovacs.kata@csmkik.hu email címre, melyeket továbbítunk szakértőink felé!

Jelentkezési határidő: 2023. április 25. 12:00

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.