GINOP Plusz roadshow Szeged

Július 7-én Szegedre érkezik a Pénzügyminisztérium által indított GINOP Plusz roadshow. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közös szervezésben megvalósuló rendezvényen résztvevők első kézből szerezhetnek aktuális információkat a 2021-2027 programozási időszak pályázati célkitűzéseiről és lehetőségeiről.

A 2021-2027-es programozási időszak sikeres végrehajtása, a források teljes körű eredményes felhasználása érdekében fontos, hogy a potenciális kedvezményezetti kör mielőbb és első kézből értesüljön az új lehetőségekről, a pályázati feltételrendszerről, az elmúlt és a kezdődő uniós fejlesztési ciklus azonosságairól, különbségeiről.

Ennek érdekében a Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkárság munkatársai regionális kihelyezett információs napot tartanak, mely lehetőséget nyújt a GINOP Plusz megjelent, illetve megjelenés előtt álló új pályázati felhívásai iránt érdeklődőknek a személyes konzultációra, tapasztalatátadásra, tanácsadásra is. A fórum keretében az Irányító Hatóság ad tájékoztatást az induló GINOP Plusz keretében elérhető gazdaságfejlesztést célzó forrásokról, elérhetőségeiről.

Időpont: 2021.07.07. 15 óra
Helyszín: Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.

Program:

14:30 – 15:00 Regisztráció
15:00 – 16:30 Szakmai előadás
16:30 – 17:00 Konzultációs lehetőség

Az eseményre az alábbi regisztrációs felületen várjuk a jelentkezéseket.
A rendezvény az érvényben lévő jogszabályi előrásoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal látogatható!

Kérdés esetén keressen minket a piti.eniko@csmkik.hu címen.

Szerző: CSMKIK
2021.06.24.