2023.02.22.

Generációs kihívások a munkahelyen - Női Vezetői Klub

Generációs különbségek a munkahelyen - ezzel a témával foglalkozik a Női Vezetői Klub következő találkozóján, február 22-én. Az eseményen Rózsahegyi Éva, a Qualitas T&G Kft. cégvezetője, mérnök tanár, okleveles közgazdász és business coach tart interaktív előadást X, Y, Z generáció egy munkahelyen címmel. A generációk szemléletbeli különbségeinek bemutatása mellett olyan területekről is szó lesz, mint munkaerő-megtartás, motiválás.

Időpont: 2023. február 22. szerda 14-16 óra
Helyszín: CSMKIK Székház, II. emelet

Az interaktív előadás 4 témát jár körbe:

"1. X, Y, Z generáció egy munkahelyen: A többgenerációs munkahely általában magától fejlődik, az élet rendje, hogy a nyugdíjba menők helyére fiatalok érkeznek. Azonban jelenleg sok munkahelyen problémát okoz a nagyon eltérő szemlélettel és gondolkodásmóddal rendelkező eltérő generációk együttes jelenléte. Igyekszem megmutatni ezen különbségeket, és megoldásokat nyújtani a munkahelyi konfliktusok minimalizálása érdekében.
2. Belső kommunikáció fejlesztése: A kommunikáció a vállalati együttműködés tere, optimális esetben formálisan zajlik, vagyis tudatosan tervezett, szervezett és működtetett.
3. Munkaerő-megtartás módszerei: A munkatársak megtartása nem pusztán pénzkérdés. A munkavállalók megtartási stratégiáján egy vállalat csak akkor tud javítani, ha tudja, hogy min kell változtatnia.
4. Munkaerő motiválásának módszerei: A szervezeten belül általában többféle generációból érkező, különböző attitűdökkel rendelkező munkavállalók ösztönzésére van szükség, épp ezért olyan „motivációs csomagnak” kell összeállnia, amelyben mindenki talál számára fontos elemeket."

Kérdés esetén keressenek minket a noiklub@csmkik.hu e-mail címen, vagy a 06/62 554-253-as telefonszámon.

A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk!

Helyszín


Magyaroszág
Szeged | 6721