Fogyasztó a trendek világában

A hagyományokhoz hűen, nőnaphoz kapcsolódva márciusban ismét nyitott, jótékonysági eseménnyel várja az érdeklődő vállalkozások képviselőit a CSMKIK Női Vezetői Klubja. Vendégünk ezúttal dr. Törőcsik Mária  közgazdász, egyetemi oktató, marketing- és trendkutató, aki Fogyasztó a trendek világában címmel tart előadást.

Az online esemény időpontja: 2021. március 17. szerda, 16 óra

Gyorsan változó világban élünk, érezzük, ahogyan újabb és újabb kihívások érnek bennünket a magánéletben és az üzleti szférában egyaránt. Az új jelenségek trendekké formálódnak, következményeik hatással vannak életünkre, a marketingdöntésekre. A trendkutatás célja alapvetően az, hogy a jelenben feltűnő, de érzékelhetően erősödő társadalmi jelenségeket felkutassa, feltárja azok okait és hatókörét, növekedésük várható hatásait a vásárlás, a fogyasztás területén azért, hogy a gazdaság, a társadalom jövőt formáló szereplőinek döntéseit támogassa. A legfontosabb trendeket, azok hatását mutatjuk meg a ma fogyasztójára. Ebből az izgalmas, színes világból kapunk rövid összegzést.

A programmal a Gyógyító Angyal Alapítványt támogatjuk, akik mobil fogászati ellátással szeretnék segíteni a szegedi gyermekklinika kis betegeit. A szervezet mostani akciója egy virtuális Fogtündér futóverseny.

Az esemény ingyenes, azt kérjük a résztvevőktől, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a kezdeményezést, azzal, hogy csatlakoznak a jótékonysági futáshoz, vagy azzal, hogy az Alapítvány bankszámlaszámára elutalják támogatásukat "Fogtündér - Női Klub" jeligére.
Bízunk benne, hogy a rendezvényhez csatlakozva, minél többen tudják segíteni a jó ügyet!

 A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.

Az eseményről kép és hangfelvétel készül, az eseményen való részvétellel hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez.
Részletes tájékoztató: https://csmkik.hu/oldalak/adatvedelmi-tajekoztatok

 


A VENDÉGLÁTÓ ADATBÁZIS ezen a linken található.

 Az online eseményre a jelentkezéseket az alábbi felületen várjuk!

 

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2021.02.18.