Finanszírozási lehetőségek vállalkozásoknak II.

A koronavírus-járvány nagy kihívás elé állítja a vállalkozásokat. A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged új online előadássorozata második alkalommal, június 3-i eseményén foglalkozik a vállalkozások számára elérhető finanszírozási, pályázati és támogatási lehetőségekkel, melyek a most kialakult gazdasági válság kezeléséhez nyújtanak segítséget nekik.

Az első, 2020. május 19-i rendezvény középpontjában a kamaránknál is igényelhető Széchenyi Kártya Program új konstrukciói, az EXIM Kárenyhítő Hitelprogramja, valamint a Kamarai pénzügyi Alapok álltak. 

A június 3-i eseményünkön pedig a Széchenyi Programiroda, és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya, és az OTP Bank Nyrt. mutatja be a vállalkozások számára elérhető támogatási programokat.

Esemény időpontja: 2020. június 3., 14 óra
Helyszín: Online közvetítés

Program:

14:00 - 14:05

Köszöntő

14:05 - 15:00

Tájékoztató a GINOP-1.2.8-20 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatásáról
Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft.
Kérdések

15:00 - 15:25

Bértámogatási lehetőségek
Budai László főosztályvezető, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya
Kérdések

15:25 - 15:50

A Növekedési Hitelprogram - Hajrá! lehetőségei
Pauk János osztályvezető, OTP Bank Nyrt.
Kérdések


A programon a részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

A bejelentkezéshez szükséges információkat és elérhetőséget az esemény előtt e-mailben fogjuk elküldeni a regisztráció alkalmával megadott címre.
(Amennyiben regisztrált az eseményre, de június 3-án 10:00 óráig nem érkezik meg az e-mail a csatlakozáshoz szükséges információkkal, kérjük hívja a 30/738-3954-es telefonszámot.)

Felhívjuk figyelmüket, hogy az esemény a Széchenyi Programirodával közösen kerül megrendezésre, a Széchenyi Programiroda Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója ITT érhető el.

Szerző: Piti Enikő
2020.05.20.