2018.03.22.

Facebook-on a cégem - Kezdő képzés

A kezdő képzés résztvevői megtanulhatják elkészíteni a vállalati profilt, segítünk elsajátítani a hatásos bejegyzések elkészítésének alapjait, választ kaphatnak arra, milyen gyakran érdemes új bejegyzéseket készíteni, valamint megismerkedhetnek a vállalati oldalak legnagyobb előnyével, az Elemzésekkel.

Kiknek ajánljuk?

Akik magán profillal már elkezdték használni a Facebook-ot és gondolkodnak, hogy a céggel megjelenjenek, vagy néhány hete-hónapja vannak fent, de még nem igazán éreztek rá, hogyan kellene ezt csinálni.

Hogyan zajlik a tanfolyam? A képzés teljesen gyakorlati jellegű, mindent lépésről lépésre élőben sajátítanak el a résztvevők. Kis létszámú csoportokat indítunk, így mindenkire kellő figyelem jut, és van lehetőség kérdezni is. A képzésen a gyakorlati tudnivalók elsajátításához szükség van laptopra is! A teremben wifi elérés rendelkezésre áll. A képzés 1 x 4 óra elfoglaltságot jelent, két rövid szünettel. A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről.

Időpont: 2018. március 22. 9:00-13:30 Tréner, oktató Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>> A képzés díja A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      8.000,- Ft + ÁFA CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:             10.000,- Ft + ÁFA Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:       12.000,- Ft + ÁFA Tartalmazza a technikai feltételeket, összefoglaló emlékeztető prezentációt, frissítőket, valamint a Facebook zárt csoport tagságot. Fizetés Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra. CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra. A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges. A tudásszinthez megfelelő képzés kiválasztásában Facebook-on a cégem - képzésválasztási segédlet tud iránymutatást adni. Az online kommunikációs képzések további részei Facebook Haladó Facebook Haladó Plusz Facebook Tartalomkészítés Hírlevél, e-dm készítés – Alapozó Hírlevél, e-dm készítés – Tartalom és elemzés Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Bobkó Judit E-mail: bobko.judit@csmkik.hu Telefon: +36-30/455-18-31 vagy +36-62/554-250/129  

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12.