2018.03.29.

Facebook-on a cégem - Kezdő frissítő képzés

A frissítő képzéseket azoknak ajánljuk, akik ugyan részt vettek korábbi Facebook Kezdő vagy Haladó képzésen, azonban azóta nem volt lehetőségük aktívan menedzselni az oldalukat vagy követni az újdonságokat.

A képzések aktualitását az is adja, hogy a Facebook most jelentősen változtat a céges oldalakkal kapcsolatos stratégiáján, így ha a korábban tanultak nem is váltak elavulttá, de részben módosításra szorulnak, illetve a hangsúlyok átkerülnek néhány elemre és új megoldásra.

Hogyan zajlik a tanfolyam?

A frissítő képzések tematikáját úgy állítjuk össze, hogy az a résztvevők sajátos igényeit lefedje. Így a tanfolyam első részében rövid ismétlést követően az újdonságokat, új elemeket vesszük sorra, mutatjuk meg a gyakorlatban. Majd pedig a résztvevők kérdéseit vesszük sorra. Tehát egy teljesen interaktív, konzultációs jellegű programmá alakul át a képzés.

Fontos, hogy mivel ez publikus, csoportos képzés, a kérdéseket is így célszerű megfogalmazni.

A képzést 1 x 2 óra időtartamban tervezzük, 1 rövid szünettel.

Időpont: 2018. március 29. 9:00-11:15   Tréner, oktató Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>>   A képzés díja A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      4.000,- Ft + ÁFA CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:                6.000,- Ft + ÁFA Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:         8.000,- Ft + ÁFA  

Tartalmazza a technikai feltételeket, összefoglaló emlékeztető prezentációt, valamint a képzés helyszínén frissítőket.

  Fizetés

Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra.

CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra.

A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges.

A tudásszinthez megfelelő képzés kiválasztásában Facebook-on a cégem - képzésválasztási segédlet tud iránymutatást adni.

Az online kommunikációs képzések további részei

A frissítő képzés után hatékonyan tud bekapcsolódni a következő szintű „normál” képzésekbe. Azaz az átjárhatóságot biztosítani tudjuk Kezdő >>Haladó, Haladó >> Haladó Plusz szinteknél. A Facebook Tartalomkészítés képzést külön is ajánljuk azoknak, akik bármely szintű tudással rendelkeznek, de már legalább egy éve aktívan működtetik az oldalukat.

Facebook Haladó Facebook Haladó Plusz Facebook Tartalomkészítés Hírlevél, e-dm készítés – Alapozó Hírlevél, e-dm készítés – Tartalom és elemzés   Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Bobkó Judit E-mail: bobko.judit@csmkik.hu Telefon: +36-30/455-18-31 vagy +36-62/554-250/129    

Helyszín


HU
Szeged | Párizsi krt. 8-12.