Facebook-on a cégem - haladó képzés

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint az Enterprise Europe Network szegedi irodája 2020-ban is megszervezi Facebook-on a cégem képzéseit, ezúttal kezdő és haladó szinten ONLINE FORMÁBAN.
A haladó képzés témái:

  • Facebook hirdetések
  • kedvelők aktivizálása
  • Facebook összehangolása más kommunikációs csatornákkal

Kiknek ajánljuk? Akik már működtetnek céges Facebook oldalt és szeretnének többet kihozni belőle. Akik szeretnék elindítani első fizetett hirdetéseiket, vagy néhány hirdetésen már túl vannak és fejlődni szeretnének ezen a területen is.

Hogyan zajlik a tanfolyam? A képzés teljesen gyakorlati jellegű, mindent lépésről lépésre sajátítanak el a résztvevők. Kis létszámú csoportokat indítunk, így mindenkire kellő figyelem jut, és van lehetőség kérdezni is. A képzésen a gyakorlati tudnivalók elsajátításához szükség van saját laptopra és megbízható internetkapcsolatra. A képzés 1 x 4 óra elfoglaltságot jelent. A tanfolyam résztvevői Facebook zárt csoport hozzáférést is kapnak, így a későbbiekben is alkalmuk nyílik kérdezni, hozzájutnak támogató, tudásbővítő ismeretekhez és első kézből értesülnek további képzési lehetőségekről. A tanfolyamot egy online konferenciahívás lebonyolítására alkalmas program segítségével valósítjuk meg.

Időpont: 2020. május 18. 15:00-19:00 (amennyiben változik a jelenlegi helyzet és a távoktatásos iskolai tevékenység a rendes rendszerbe tér vissza, akkor 13:00-17:00)
Tréner, oktató Pataki Andrea marketing kommunikációs szakértő, Kontaktia Kft. Ismerje meg! >>>

A képzés díja

A CSMKIK önkéntes tagjainak:                      8.000,- Ft + ÁFA
CSMKIK regisztrált vállalkozóknak:             10.000,- Ft + ÁFA
Egyéb vállalkozóknak, szervezeteknek:       12.000,- Ft + ÁFA

A képzés résztvevői hozzáférést kapnak egy Facebook zárt csoporthoz és összefoglaló emlékeztető prezentációt is kapnak.

Fizetés Jelentkezés esetén az előlegszámla kézhezvételét követően a képzés napjáig készpénzben vagy átutalással a megadott számlaszámra. CSMKIK tagok, illetve a CSMKIK regisztrált tagjai esetében rendezett tagdíj/regisztrációs díj esetén jogosultak a kedvezményes részvételi díjakra.

A fizetés beérkezése után kapja meg a pontos hozzáférési adatokat az online konferencia csoporjához.

A képzések indulásához minimum 10 fő jelentkezése szükséges. Az online kommunikációs képzések további részei Facebook kezdő- online

Kérdés esetén bátran forduljon a szervezők felé az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Pataki Csilla pataki.csilla@csmkik.hu 62/554-254 30/738-3957

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud az online képzésre:

 

Szerző: Pataki Csilla
2020.01.29.