Akarod tudni? - III. Vállalkozói Nap a Kamarában

A Mátrix című filmből kölcsönözve, a piros kapszula „hatását” kínáljuk azoknak a tudásszerzésre, egyéni fejlődésre, kapcsolatépítésre kész cégvezetőknek, akik október 17-én ellátogatnak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházába, az immár hagyományos III. Vállalkozói Napra, mely idén az Akarod tudni? címet kapta.

A 2019. október 17-i, csütörtöki tematikus napon előadást tart majd Molnár Szilárd, a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ senior tudásmenedzsment szakértője, és Pásztor Dávid, a UX Studio alapítója. Mindezek mellett idén is lesz kerekasztal beszélgetés, JAM Session, és a kapcsolatépítésre is lehetőséget biztosítunk.

A XXI. század – a digitalizáció, a robotok, a IV. ipari forradalom világában - az egyik legnagyobb kihívás, hogy nem tudjuk, mit kell tudnunk, vagy sejtjük, de még nem ismerjük az átalakuló tudáshoz vezető utat. Ebben szeretne segíteni formabontó egész napos rendezvényünk. PROGRAM 9:30 - 10:00  Warm-up / Regisztráció 10:00 - 10:10  Welcome / Köszöntők 10:10 - 10:40  Hogyan versenyezzünk a robotokkal? -Molnár Szilárd, a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ  senior tudásmenedzsment szakértője 10:40 - 11:10  Hogyan építs önműködő céget hatékony képzési és tudásátadási módszerekkel? - Pásztor Dávid - UX Studio alapítója 11:10 - 11:40  Kávészünet - közben networking és játékok 11:40 - 13:00  Kerekasztal beszélgetés Moderátor: Karmann Roland, az INPUT program területi startup koordinátora, a DOOR Coworking Office egyik alapítója Résztvevők: Vas Árpád, a Faktum Bútor ügyvezetője Kecsmár Attila, az Antavo ügyvezetője Dr.Majó-Petri Zoltán, a Szegedi Közlekedési Kft. ügyvezető igazgatója, egyetemi docens az SZTE Gazdaságtudományi Karán 13:00 - 14:00  Szendvicsebéd - közben networking és játékok 14:00 - 15:00  JAM Session Moderátor: Palotás Sándor, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi alelnöke Résztvevők: Dr. Jójárt Ferenc, Goodwill Pharma Kft. alapító-tulajdonosa Kis Mónika, Remodel műhely ügyvezetője 15:00 - Sorsolás, zárás Izgalmas játékokkal készülünk, a résztvevők minden programba aktívan be tudnak kapcsolódni, hogy minél több élményt és tudást vihessenek haza magukkal. Kamarai tagoknak kedvezményesen:  2.500 Ft/fő + áfa Kamarai regisztráltaknak: 3.300 Ft/fő + áfa Részvételi díj: 4.000 Ft/fő + áfa Amennyiben csak a rendezvény utolsó programpontján, a JAM Session vállalkozói panelbeszélgetésen vesz részt (14.00-15.00), akkor díjmentességet biztosítunk. Az előzetes regisztráció ebben az esetben is szükséges! Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti!  
Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2019.09.16.