A közösség ereje – Üzletasszony-találkozó a kamarában

Idén ősszel ismét üzletasszony-találkozóra várjuk a megyei vállalkozónőket és női vezetőket a Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szervezésében. A jelen gazdasági helyzetben még inkább felértékelődik a közösségfejlesztés, a megbízható üzleti kapcsolatok ereje – elsősorban ez motiválta a Női Vezetői Klub szeptemberi találkozójának megrendezését.

Időpont: 2022. szeptember 27. 14-16 óra
Helyszín: Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.

A klub nyitott eseményén közös gondolkodásra várjuk a résztvevőket, egyben mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy bemutassa tevékenységét, és új kapcsolatokkal gyarapítsa vállalkozását.

A 2015 májusában megalakult Női Vezetői Klub célja, hogy segítse a női vezetőket minél sikeresebbé tenni vállalkozásukat. Emellett támogatja őket abban is, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. A klubtalálkozók keretében havonta megszervezett szakmai programokon a klubtagok egymástól vagy meghívott előadóktól olyan információkat kaphatnak, amelyekkel nemcsak cégeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják. A tanulás mellett informális kapcsolatépítésre is teret ad a klub, valamint kreatív programok és a jótékonykodás is a klubélet része.

További információ kérhető a noiklub@csmkik.hu címen, vagy a 62/554-253-as telefonszámon.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
A jelentkezéseket az alábbi regisztrációs felületen várjuk:

Szerző: Hegedűs-Szabó Irén
2022.07.28.