Szeretnénk a kreatív és innovatív vállalkozói gondolkodást segíteni a térség hátrányos helyzetű régióiban. A létrejövő üzleti közösség által célunk, hogy megoldási javaslatokat mutassunk a jövő nagy kihívásaira legyen az a robotizáció, a digitalizáció vagy a zöld gazdaság és a fenntartható fejlődés.

A térségben működő vállalkozásoknak kevés lehetőségük van a hozzájuk hasonló területen működő vállalkozásokkal kapcsolatokat építeni. Az üzleti közösség életre hívásával és működtetésével szeretnénk a helyi vállalkozásokat közelebb hozni egymáshoz. Egymástól tanulva, például a technológia váltást már végrehajtott vállalkozáshoz történő céglátogatás segítségével, ahol a gyakorlatban is megtapasztalhatják annak folyamatát, nehézségeit, és azzal elért hatékonyság növelést. Célunk, hogy növeljük a vállalkozói közösség építés szakmai színvonalát, az információ ellátottságot és az innovációs potenciált.

A céglátogatások célja, hogy a már jól működő vállalatok hiteles cégvezetői hívják meg a térségből cégvezető társaikat az adott vállalat székhelyére, egy üzemlátogatással összekötött műhelymunkára, hogy valódi példákon, problémafelvetéseken és az aktív párbeszéden keresztül fejtsék meg együtt a jó gyakorlatok kulisszatitkait, egymást inspirálva és támogatva.


BŐVEBB INFORMÁCIÓK A KÉPRE KATTINTVA:

KÖZELGŐ ESEMÉNYEINK:

   

MÁR MEGVALÓSULT RENDEZVÉNYEINK: