Tudnivalók a társasági adóbevallásról Szentesen

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Szentes térségi szervezete 2019. április 24-én tájékoztatót szervez a társasági adóbevallással kapcsolatos aktualitásokról.

Előadó: dr. Nagy Péter jogi kiemelt referens, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Időpont: 2019. április 24. 14:00 - 16:00 Regisztráció: 13 óra 30 perctől

Helyszín: Szecessziós Ház (Szentes, Petőfi utca 2.)

Tematika:
  • A társasági adóbevallás aktuális változásai
  • Gyakori hibák a társasági adóbevallásban

Részvételi díj:

• Hátralékkal nem rendelkező CSMKIK tagoknak térítésmentes (2 fő részvételéig, a további résztvevők 4.000 Ft + ÁFA/fő áron vehetnek részt). Az önkéntes kamarai tagság nem azonos a kötelező kamarai regisztrációval. A tagság önkéntes a kamarai hozzájáruláson túl árbevétel arányos tagdíjfizetéssel jár. • Hátralékkal nem rendelkező CSMKIK regisztráltaknak: 4.000 Ft + Áfa/fő (2 fő részvételéig, a további résztvevők 8.000 Ft + ÁFA/fő áron vehetnek részt). • Hátralékkal rendelkező regisztráltaknak, illetve regisztrációra nem kötelezetteknek a részvételi díj: 8.000 Ft + Áfa/fő.

A gazdálkodó szervezetek kötelező nyilvántartásba vétele 2012. január 1-jétől hatályos törvényben előírt kötelezettség, nem azonos a kamarai tagsággal, a regisztrációval a vállalkozások a nem válnak taggá. A kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes, a kamarai tagok bevételarányos tagdíjat fizetnek.

Részvételi szándékát az alábbi űrlap kitöltésével jelezheti, kérdéseiket a szentes@csmkik.hu e-mail címen tehetik fel.

 
Szerző: Lászlóné Tanács Edina
2019.04.08.