TramTrain a CSMKIK Kommunikációs és Reklámklubban

Nem is lehetne aktuálisabb időpontot találni a TramTrain témájának, mint a most őszi időszak, mivel Szeged és Hódmezővásárhely között már a tesztköröket róják a városokat összekötő villamos vasút szerelvényei. A hazánkban egyedülálló óriásberuházás a megye gazdaságára és a vállalkozások életére is nagy hatással lesz. A kérdés az, hogy hogyan? Erre a kérdésre is igyekszik választ találni a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs és Reklámklubjának 2021. szeptember 28-i rendezvénye Hódmezővásárhelyen, a kamarai irodában.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kommunikációs és Reklámklubjának 2021. szeptember 28-án 14 órakor kezdődő rendezvényére a két város munkáltatóit, kommunikációs szakembereit várjuk a kamara hódmezővásárhelyi irodájának előadótermébe. A programon olyan kérdések kerülnek majd előtérbe, mint hogy mennyire serkenti a fejlesztés a két település közötti ingázást, mennyire fokozza a két település turisztikai attrakcióinak látogatottságát, és hogy hogyan kommunikálhatnak majd a vállalkozások a TramTrainnel érkező lehetőségekről?

A beszélgetésen részt vesz:

Katona Zsolt ügyvezető igazgató, Török Sándor Gyógyfürdő és Gyarmathy Dezső Sportuszoda - szegediként feladta a városi strandfürdő és fedett uszoda irányítása

Dr. Tóth István Tibor közlekedési szakértő, az SZTE Mérnöki Kar Gépészeti Intézet főiskolai docense

Helyszín: CSMKIK Hódmezővásárhelyi Képviseleti Iroda (6800 Hódmezővásárhely, Lánc u. 7.)
Időpont: 2021. szeptember 28. 14:00

Az eseményen való részvétel a jelenleg hatályos járványügyi szabályozás értelmében érvényes védettségi igazolvánnyal lehetséges.

Jelentkezés:

 

Szerző: CSMKIK
2021.09.22.