Az Enterprise Europe Network társszervezésében 2021. május 17-21. között megrendezésre kerülő MURCIA FOOD online üzletember- találkozó résztvevőinek a tárgyalások lebonyolítása mellett lehetősége lesz megismerni az élelmiszer-technológia legújabb eredményeit bemutató előadásokhoz is csatlakoznia.
A nemzetközi üzletember találkozót a 10. Nemzetközi Élelmiszer- Technológia Szimpózium részeként rendezik meg, lehetőséget biztosítva az Európa egész területéről érkező cégeknek üzleti megbeszélések, kutatási javaslatok és potenciális projekt együttműködések előkészítését célzó konzultációk lebonyolítására.
Kiemelt témák:
- Élelmiszerbiztonság és higiénia minden területen
- allergének
- eredetvizsgálat, nyomonkövethetőség - Biotechnológia
- bioszenzorok
- új élelmiszeripari termékek (prebiotikus, funkcionális stb.) - Körforgásos gazdaság
- öko design
- melléktermékek újrahasznosítása
- betakarítás utáni veszteségek minimalizálása - Tartósítás, intelligens csomgolás
- aktív csomagolás
- szuperkritikus állapotú gázok
Időpont: 2021. május 17-21.
Helyszín: online
Regisztráció: https://murciafood2021.b2match.io/
Az eseményre 15 országból közel 250-en regisztáltak már.