2021.05.17-tól 2021.05.21-ig

MURCIA FOOD 2021

Az Enterprise Europe Network társszervezésében 2021. május 17-21. között megrendezésre kerülő MURCIA FOOD online üzletember- találkozó résztvevőinek a tárgyalások lebonyolítása mellett lehetősége lesz megismerni az élelmiszer-technológia legújabb eredményeit bemutató előadásokhoz is csatlakoznia.

A nemzetközi üzletember találkozót a 10. Nemzetközi Élelmiszer- Technológia Szimpózium részeként rendezik meg, lehetőséget biztosítva az Európa egész területéről érkező cégeknek üzleti megbeszélések, kutatási javaslatok és potenciális projekt együttműködések előkészítését célzó konzultációk lebonyolítására.

Kiemelt témák:

  • Élelmiszerbiztonság és higiénia minden területen
    - allergének
    - eredetvizsgálat, nyomonkövethetőség
  • Biotechnológia
    - bioszenzorok
    - új élelmiszeripari termékek (prebiotikus, funkcionális stb.)
  • Körforgásos gazdaság
    - öko design
    - melléktermékek újrahasznosítása
    - betakarítás utáni veszteségek minimalizálása
  • Tartósítás, intelligens csomgolás
    - aktív csomagolás
    - szuperkritikus állapotú gázok

Időpont: 2021. május 17-21.
Helyszín: online
Regisztráció: https://murciafood2021.b2match.io/

Az eseményre 15 országból közel 250-en regisztáltak már.

 



A VENDÉGLÁTÓ ADATBÁZIS ezen a linken található.

Helyszín


online
online | online