2023.09.14.

Humán Klub interaktív fórum sorozat következő eseménye

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara (CSKIK) és a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) megszervezi soron következő Humán Klub programját.

Témája: Digitális Transzformáció humán kihívásai, jóllét támogató vezetés

Előadó, tréner szakértő: Bagdiné Fodor Erika, okleveles gépészmérnök és közgazdász Business partner, Human Digital Group senior tanácsadója, tréner, coach és teamcoach

Bagdiné Fodor Erika barátja javaslatára kezdett el ezzel foglalkozni, és elsőre szakmai szerelem lett belőle. Ahogy a szlogenje is állítja, Erika tudását mindig tapasztalatai által adja át. Több éves vezetői, és felsővezetői pályafutása nagyon sokat segít abban, hogy átérezze partnerei helyzetét és hatékony gyakorlati tudást nyújtson. Vezetőként is képezte a kollégáit, külsős partnerei pedig már 5 éve vannak. A TTI Success Insight által akkreditált trénerként a tréningeken túl személyiségprofil tesztek elemzését is végzi. Emellett okleveles gépészmérnök (rendszerszervező mérnök) és közgazdász. Több mint 2 évig élt Oroszországban, így beszéli ezt az idegen nyelvet is– az angol mellett.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Felmerülő kérdéseiket megküldhetik a kovacs.kata@csmkik.hu email címre, melyeket továbbítunk szakértőink felé!

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 11. 12:00 óra

 

Helyszín


Magyarország
Szeged | Párizsi krt. 8-12.